Event

CSR for begyndere

Sustainor ApS

sustainor.dk

 • info@sustainor.dk
 • 31 11 33 66
 • Kystvej 26, 8500 Grenaa, Denmark
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 20.11.2019
Start tidspunkt: Kl. 09:00-15.00
Sted: INCUBA Åbogade 15 8200 Aarhus N
Tilmeld  

Er din virksomhed helt nybegynder eller let øvet i den strategiske disciplin, der hedder bæredygtighed og samfundsansvar/CSR? Så er dette todagesseminar et rigtigt godt sted at starte.

Program
På dette seminar bliver du guidet igennem en CSR implementeringsproces. Seminaret kræver ingen forudsætninger – andet end nysgerrighed og en strategisk indsigt i din egen virksomhed.

Du bliver klogere på:

 • Hvad er CSR og bæredygtighed?
 • Fordele ved at anvende CSR strategisk
 • Hvordan implementerer og anvender man CSR:
 1. Organisering (CSR team, budget, tidsplan)
 2. Hvad er vores samfundsansvar? (analyse af interessenter)
 3. Hvad er vores mulige CSR handlinger? (analyse af konkurrenter, world class, egen CSR status og gap analyse)
 4. Hvilke CSR handlinger vælger vi? (strategiplan, taktisk interessentanalyse, risici, blue oceans og væsentlighedsanalyse)
 5. CSR strategi og FNs Verdensmål (mission/vision og ambitionsniveauer)
 6. Implementering (politikker, KPI plan, leverandørstyring og andre typiske CSR tiltag)
 7. Kommunikation (CSR årsrapport, website, intern kommunikation og markedsføring)

Mellem de to seminardage skal du forberede og uddybe de gennemgåede analyser, så du er klar med et beslutningsoplæg til anden seminardag. Hovedformålet med seminaret er at gøre dig
i stand til at optimere din virksomheds brug af CSR, så I øger både omsætning og overskud.

Seminaret giver dig en grundlæggende viden om CSR, gør dig i stand til at reflektere over og argumentere for prioriterede muligheder for at anvende CSR, guider dig igennem en implementering af CSR, samt gør dig i stand til at fortsætte diskussionen og implementeringen af CSR med en prioriteret implementeringsplan i din virksomhed efter seminaret.

De to dage vil være en blanding af undervisning, diskussioner og arbejde med din virksomhed. Du kan derfor med fordel invitere kolleger med, da det vil give jer mulighed for at sparre med
hinanden, og dermed fastholde CSR implementeringen i virksomheden. Processen er baseret på best practice fra de største danske virksomheder, og er dermed bygget på den praktiske CSR adfærd, som har vist sig at være mest effektiv, når det drejer sig om at øge omsætningen og bundlinjen.

Seminaret arrangeres af Erhvervshust Midtjylland og gennemføres af Sustainor.

Vedhæftede filer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere