26.05.2016  |  Klima, miljø og energi

CSR Konference 2016: Fremtidens bæredygtige virksomhed

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bliv klogere på fremtidens globale tendenser, udfordringer og muligheder for bæredygtig forretningsudvikling, når Dansk Erhverv, Erhvervsstyrelsen og FSR – danske revisorer inviterer til CSR-konferencen 2016 den 9. september hos Dansk Erhverv på Børsen.

Der er fokus på fremtidens bæredygtige virksomhed, når vi for tredje år i træk inviterer til en dag med spot på CSR og bæredygtig forretningsudvikling. I år med et særligt tema om, hvordan digitalisering og nye teknologier kan bruges som løftestang for bæredygtighed.

Til konferencen kan du blandt andre høre Jim Hagemann Snabe, formand for Centre for Global Industries i World Economic Forum, fortælle om, hvordan globale megatrends kan påvirke virksomheders fremtidige konkurrencedygtighed og forretningsmuligheder.

Dagen byder også på oplæg fra Roel Nieuwenkamp, formand for OECDs Working Party for Responsible Business Conduct, og Lise Kingo, adm. direktør for FNs Global Compact, samt en række frontløbere i store og små virksomheder, som vil dele ud af deres erfaringer og kompetencer inden for udvikling af bæredygtige forretningsmodeller.

Til arrangementet får du desuden mulighed for at zoome ind på dit interessefelt til en af konferencens tre break-out sessions. I år med fokus på:
 

·         Forretningspotentialet i FNs Verdensmål

·         Udvikling af formålsdrevne forretningsmodeller

·         Skab tillid med brug af nye teknologier og rammer for værdiskabelse


Arrangementet afsluttes vanen tro med den festlige kåring af CSR Prisen 2016 for Danmarks bedste CSR-rapporteringer.

Deltagelse i CSR-konferencen 2016 er gratis.

Se program for hele dagen og tilmeld dig her.

Mere fra Dansk Erhverv

Dansk Erhverv

WWW.DANSKERHVERV.DK

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhverv. Vi repræsenterer 17.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning, oplevelse, transport og service.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere