09.01.2015  |  Strategi & ledelse

CSR-konference fordobler program

Indhold fra partner Hvad er dette?

Konferencen CSR Master Class d. 29. januar præsenterer nu et omfattende session-program, der supplerer de 10 unikke csr-cases fra talerstolen - og arrangørerne tager samtidig sin egen medicin med tilbud til arbejdsløse og studerende.

CSR Master Class-konferencen i Københavns Kulturcenter d. 29. januar bliver et omfattende overflødighedshorn af csr-viden.

Foruden de 10 unikke cases fra nogle af Danmarks største virksomheder - Pandora, Toyota, Dansk Supermarked Gruppen, OK, Brenntag, Bureau Veritas, GSK, Novozymes, PostNord og G4S - præsenterer konferencen nu også et stærkt og ambitøst session-program, hvor en række ngo’er, brancheforeninger og virksomheder viser praktiske værktøjer og idéer, der supplerer talernes budskaber.
 
“Vi har arbejdet hårdt for at give en optimal pakke af viden til deltagerne, da vi jo klart gerne vil sikre, at alle størrelser virksomheder - fra de små til mellemstore og største - får et solidt boost til deres egen virksomheds udvikling og mulighederne for at få det fulde samfundsnyttige såvel som kommercielle udbytte af CSR-indsatsen,” siger partner i CSR LINK, Jens Prebensen.
 
Session-programmet afvikles undervejs på konferencedagen i tre sideløbende spor, hvor Dansk Erhverv, SOS Børnebyerne, Danmarks Naturfredningsforening, Miljømærkning Danmark, Green Network, MOOW, BetterNow og En dag for en sag indleder ballet, mens Erhvervsstyrelsen, Håndværksrådet, Forum for Bæredygtige Indkøb, Grafisk Arbejdsgiverforening, FSR - danske revisorer og Bureau Veritas HSE tager sig af eftermiddagens sessioner. Kort sagt - nærmest en fordobling af konferencens program.
 
“Vi har klart markante ambitioner på vores deltageres vegne - at bruge en dag på konference skal jo gerne være mere end gode pindemadder. Men vi mener dog også nu, at vi giver kamp til de små grå,” siger Jens Prebensen med et smil.
 
Tager sin egen medicin
CSR LINK kan samtidig med glæde sige, at de også selv tager sin CSR-medicin, da de har sikret 10 fripladser til studerende og arbejdsløse.
 
“Stærke konferencer og kontakt til erhvervslivet er jo afgørende for at holde sig igang med sin karriere. Men på en SU eller dagpenge er det jo svært at få lov til at være med - det sikrer vi på denne måde, så nogle af fremtidens CSR-talenter også kommer med i salen,” fortæller Jens Prebensen, der af samme grund opfordrer til, at man lader ordet gå videre. “Vi fordeler disse pladser efter først-til-mølle-princippet, så kender man en engageret studerende eller en arbejdsløs csr-kandidat - eller måske en nyuddannet, som ikke er kommet igang - så giv dem gerne lige et praj, så glæder vi os til at se dem til konferencen.”
 
Læs mere om CSR Master Class d. 29. januar og om tilmelding på www.csr-link.dk.

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR. Styrk din systematik gennem inspektioner, certificering og rådgivning.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere