Jobopslag

CSR-KONSULENT TIL NYOPRETTET STILLING I FORSVARET

Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

www.fmi.dk/Pages/forside.aspx

  • fmi@mil.dk
  • +45 7281 4000
  • Lautrupbjerg 1-5, 2750 Ballerup, Danmark
Se profil  
Stilling: CSR-KONSULENT
Ansættelses­forhold:
Ansøgnings­frist: 25.11.2018
Tiltrædelses­dato: 01.01.2019
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 24.10.2018
Søg job  

Vil du være med til at styrke arbejdet med CSR i Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse? Så har vi brug for dig og dine kompetencer.

Om os
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) indkøber alt lige fra kampvogne, skibe, helikoptere og jagerfly til støvler, snørebånd, ammunition, reservedele, uniformer og IT. Vi er en af de største indkøbsorganisationer i Danmark og køber ind for ca. 9 mia. kr. årligt hos danske og udenlandske leverandører. 

Vi er en arbejdsplads med en uformel omgangstone, stort engagement og mange muligheder for kompetenceudvikling.
Om stillingen
Stillingen er nyoprettet og er organisatorisk forankret i Indkøbsdivisionens Koordinations- og analysesektion. Opgaverne skal løses i tæt samspil med sektionens chef og kolleger.

Vi tilbyder dig en spændende stilling i en velfungerende sektion, hvor der i dag er 12 medarbejdere.

Som CSR-konsulent i FMI vil du blive en af hovedkræfterne i arbejdet med at implementere og forankre vores nye tilgang til CSR.

Du skal bidrage til at:

- udvikle politikker, beskrive processer og arbejdsgange,
- udvikle værktøjer, herunder værktøj til risikovurdering i FMI’s samarbejde med leverandørerne, 
- designe, planlægge og gennemføre kompetenceudvikling internt i FMI,
- rådgive og støtte de leverandøransvarlige i FMI, 
- indsamle, bearbejde og formidle data,
- udarbejde rapporteringer til FMI’s øverste ledelse, 
- styre og koordinere projekter og sikre fremdrift,
- synliggøre FMI’s arbejde på området, 
- dialog med NGO’er og øvrige samarbejdspartnere.
Om dig
Du har en relevant akademisk uddannelse og gerne 2-3 års erfaring med CSR-området.

Vi ser gerne, at din erfaring med CSR er relateret til indkøb og leverandørsamarbejde. Det er en fordel, hvis du har erfaring med at arbejde i store organisationer.

Du har gode analytiske evner og faglig viden samt kompetencer indenfor CSR generelt. Vi forventer, at du er god til at finde løsninger, har en pragmatisk tilgang og er god til at omsætte idéer til praksis.
Ansættelsesvilkår
Du bliver ansat og aflønnet efter den enhver tid gældende overenskomst mellem Finansministeriet og akademikere i Staten. Afhængig af kvalifikationer er der mulighed for at forhandle tillæg i forbindelse med ansættelsen. Der er til jobbet tilknyttet en arbejdsgiverfinansieret pensionsordning på 17,1 %.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforholdet.

KONTAKT OG ANSØGNING
Har du lyst til at høre mere om jobbet, er du velkommen til at kontakte sektionschef Thomas N. Jørgensen på telefon 2561 3656.

Har du spørgsmål til løn og ansættelsesforhold, kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse HR-konsulent Conny Ventrup på telefon 7281 9134.

Ansøgningsfristen er den 25. november 2018. Samtaler forventes afholdt løbende.

Tiltrædelse forventes 1. januar 2019. 

Vi vil bede dig søge stillingen via linket. Du anmodes om at vedhæfte relevante dokumenter, såsom uddannelsesbevis mv.

Forsvarsministeriets koncern er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

OM FORSVARSMINISTERIETS MATERIEL- OG INDKØBSSTYRELSE
Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI) har, som styrelse under Forsvarsministeriets koncern, det overordnede ansvar for koncernens materiel- og informatiksystemer fra ’vugge til grav’. FMI har ca. 1.900 medarbejdere. Omkring 1.400 er civile, imens 500 er militære. Knap 850 af FMI’s ca. 1.900 medarbejdere er placeret i domicilet i Ballerup.
FMI’s hovedopgave er at anskaffe, vedligeholde og videreudvikle materiel til hele Forsvarsministeriets koncern, lige fra kampvogne, skibe og jagerfly til IT-udstyr, feltrationer og lommeknive. Til at gøre dette administrerer FMI årligt ca. 9 mia. kr. svarende til ca. 1/3 af det samlede forsvarsbudget. Pengene bliver brugt til at yde den bedst mulige støtte til især de udsendte styrker og operative enheder, da det er støtten hertil, som altid er i centrum.
 
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk
 
ANSØGNINGSFORLØBET
Ansøgningen skal sendes elektronisk via linket i selve jobannoncen – på den måde sikres det, at vi får alle relevante oplysninger fra dig. Efter du har sendt din ansøgning, modtager du umiddelbart efter en modtagelsesbekræftelse på mail.
 
VURDERING AF DIN ANSØGNING
Efter ansøgningsfristens udløb bliver alle ansøgningerne behandlet og vurderet. Efter endt behandling inviteres relevante kandidater til samtale. Vi modtager ofte mange ansøgninger, så det kan hænde, at behandlingen tager lidt ekstra tid.
 
SAMTALER
Vi inviterer normalt 3-4 kandidater til hver samtale. Til samtalen ønsker vi, at du får et grundigt indtryk af os og vi ønsker samtidig at høre mere om din faglighed, men også hvem der er personen bag cv’et.
 
TILBAGEMELDING
Når vi har fundet den rette kandidat til jobbet, orienterer vi alle der har været til samtale hurtigst muligt.

 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere