Event

CSR Træning: Basis-modul

Green Network

www.greennetwork.dk

  • info@greennetwork.dk
  • 70 25 40 70
  • Roms Hule 8, 3. sal, 7100 Vejle
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 04.09.2018
Start tidspunkt: kl. 9.00
Sted: Roms Hule 8, 7100 Vejle
Tilmeld  

Kom med til modul 1 af Green Networks CSR træning og bliv klogere på hvordan du kan arbejde med CSR i din virksomhed og tag første skridt mod

Indhold: På kurset får du en introduktion til CSR i en dansk og international kontekst. Du bliver klogere på hvad CSR som forretningsdisciplin er; hvad CSR grundlæggende handler om og du får forståelse for, hvorfor det giver forretningsmæssigt mening.

Vi kommer ind på hvilke globale, regionale og nationale forhold, der driver området og hvilke trends og tendenser vi ser rundt om i verden og her i Danmark. Herunder specielt med fokus på FNs Verdensmål eller SDG'erne. Emnerne diskuteres mellem de andre deltagende virksomheder og deres erfaringer, hvorefter I skal anvende værktøjet CSR Skyline©  til at udarbejde en baseline med implementeringsniveauer for jeres nuværende CSR praksis.

På dag 2 introduceres I til en udvidet forståelse af CSR, med henblik på at udfordre jeres nuværende baseline. Dette kombineres med en øvelse i at definere en License-to-operate for jeres egen virksomhed, som skal hjælpe jer med at sætte ambitiøse, men realistiske målsætninger for jeres CSR-arbejde.

Tid: 2 dages kursus i tidsrummet kl. 9.00 – 15.30 den 4. og 5. september 2018.

Antal deltagere: Max 8 virksomheder (16 pers.)

Forudsætning: Begynder eller let øvet på CSR området.

Pris:  Gratis for partnervirksomheder i Green Network (op til to deltagere pr. virksomhed)
Pris øvrige virksomheder: 12.500 kr. ex moms for to deltagere (10.000 kr. ex moms for én deltager)

Kontakt: Kontakt Kasper Schmidt, tlf.: 29 85 27 14/e-mail: ks@greennetwork.dk hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores CSR moduler.

OBS: Hvis alle tre moduler gennemføres inden for et år af 2 personer fra virksomheden så kan virksomheden opnå certificeringen Sustainable Business Partner. Læs mere om Sustainable Business Partner-certificeringen.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere