Event

CSR-træning: Basismodul

Green Network

www.greennetwork.dk

  • info@greennetwork.dk
  • 70 25 40 70
  • Roms Hule 8, 3. sal, 7100 Vejle
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 12.03.2019
Start tidspunkt: Kl. 09.00 - 15.30
Sted: Green Network, Roms Hule 8, 3. sal, 7100 Vejle
Tilmeld  

Kom med til modul 1 af Green Networks CSR træning og bliv klogere på hvordan du kan arbejde med CSR i din virksomhed.

Tid: 2 dages kursus i tidsrummet kl. 9.00 – 15.30 den 12. og 13. marts 2019.

Antal deltagere: Max 8 virksomheder (16 pers.)

Forudsætning: Begynder eller let øvet på CSR området.

Læs mere om den samlede kursusrække af CSR-træning og certificering. Her finder du en deltaljeret beskrive af forløbet, en oversigt over det samlede træningsforløb samt information omkring muligheden for at blive certificeret Sustainable Business Partner. 

 

Indhold: På kurset får du en introduktion til CSR i en dansk og international kontekst. Du bliver klogere på hvad CSR som forretningsdisciplin er. Hvad CSR grundlæggende handler om og du får forståelse for, hvorfor det giver forretningsmæssigt mening.

Vi kommer ind på hvilke globale, regionale og nationale forhold, der driver området og hvilke trends og tendenser vi ser rundt om i verden og her i Danmark. Emnerne diskuteres mellem de andre deltagende virksomheder og deres erfaringer, hvorefter I skal anvende værktøjet CSR Skyline©  til at udarbejde en baseline med implementeringsniveauer for jeres nuværende CSR praksis.

På dag 2 introduceres I til en udvidet forståelse af CSR, med henblik på at udfordre jeres nuværende baseline. Dette kombineres med en øvelse i at definere en License-to-operate for jeres egen virksomhed, som skal hjælpe jer med at sætte ambitiøse, men realistiske målsætninger for jeres CSR-arbejde.

Værktøjer: CSR Skyline©; License to operate

Pris:  kr. 12.500,- ex moms for to deltagere (kr. 10.000,- for én person) (inkluderet i partnerskabet for partnervirksomheder)

OBS: Mulighed for at få en certificering, hvis man deltager i alle tre moduler af CSR Træning. Læs mere om forløbet her.

Kontakt: Kontakt Kasper Schmidt, tlf.: 29 85 27 14 eller e-mail: ks@greennetwork.dk hvis du har spørgsmål eller vil vide mere om vores CSR moduler.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere