Event

CSR Træningsmodul 1: Basis

Green Network

www.greennetwork.dk

  • info@greennetwork.dk
  • 70 25 40 70
  • Roms Hule 8, 3. sal, 7100 Vejle
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 21.09.2021
Start tidspunkt: 9:00-15:30
Sted: Green Network, Roms Hule 8, 3. sal, 7100 Vejle
Tilmeld  

Kom til træning i bæredygtighed, FNs Verdensmål og CSR for virksomheder. Sustainable Business Partner-forløbet giver dig en grundig indføring og mulighed for at blive certificeret.

Gennem et træningsforløb på 3 moduler kan du opnår en 'Sustainable Business Partner' certifikat

På kurset får du en introduktion til bæredygtighed for virksomheder, til CSR i en dansk og international kontekst og til FN’s Verdensmål. Du bliver klogere på hvad CSR som forretningsdisciplin er og hvad FN's Verdensmål er og kan gøre for din forretning.

Vi kommer ind på hvilke globale, regionale og nationale forhold, der driver området og hvilke trends og tendenser vi ser rundt om i verden og her i Danmark. Emnerne diskuteres mellem de andre deltagende virksomheder og deres erfaringer, hvorefter I skal anvende værktøjerne CSR Skyline© og SDG Skyline til at udarbejde en baseline med implementeringsniveauer for jeres nuværende praksis inden for Verdensmålene og CSR.

På dag 2 introduceres I til en udvidet forståelse af området, med henblik på at udfordre jeres nuværende baseline. Dette kombineres med en øvelse i at definere en License-to-operate for jeres egen virksomhed, som skal hjælpe jer med at sætte ambitiøse, men realistiske målsætninger for jeres arbejde med CSR og FN’s Verdensmål.

Læs mere om den samlede kursusrække af træning og SBP-certificering. Her finder du en deltaljeret beskrive af forløbet, en oversigt over det samlede træningsforløb samt information omkring muligheden for at blive certificeret Sustainable Business Partner hos Green Network

Hvornår: d. 21. - 22. september fra kl. 9.00-15.30

Hvor: Green Network, Roms Hule 8, 3. sal, 7100 Vejle

TilmeldingHer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere