17.08.2021  |  Kommunikation

#CSRdag2021 diskuterer bæredygtig acceleration

Indhold fra partner Hvad er dette?

Bæredygtig acceleration. Vi har længe talt om det. Er det nu det sker, og accelererer vi hurtigt nok? Det og meget mere kan du være med til at kaste lys på til årets #CSRdag2021. Tilmeld dig allerede nu.

Dansk Erhverv, Erhvervsstyrelsen og FSR – danske revisorer afholder for 8. år i træk, årets #CSRdag2021 og sætter i år fokus på den bæredygtige acceleration, som mange oplever for tiden. Danske virksomheder og organisationer står bl.a. overfor nye europæiske rapporteringskrav og kommende krav til due diligence for menneskerettigheder og miljø. Og nedtællingen mod 2030 og Verdensmålenes indfrielse i gang. Samtidig er der endnu ikke én fælles metode til at måle og rapportere på virksomhedernes bæredygtighed.

Med tilpas beslutsomhed, hurtighed og transparens kan nutidens udfordringer vendes til fremtidens muligheder. Men hvordan hjælper vi bedst accelerationen på vej og får så mange som muligt med ombord? Det er nogen af de spørgsmål vi rejser på #CSRdag2021. Tilmeld dig nu og vær med til at sætte ord på hvilke ’must-wins’, der kan sikre danske virksomheder en plads i fremtidens bæredygtige elite.

På dagen vil toneangivende repræsentanter fra danske virksomheder, politikere og fagpersoner give deres bud på, hvad der er afgørende for, at danske virksomheder fortsat vil være at finde blandt verdens bedste til bæredygtighed. Der sker hele sker i Børssalen hos Dansk Erhverv tirsdag d. 26. oktober 2021, fra kl. 12.30 – 17.00.  På dagen hylder vi også de bedste rapporter om samfundsansvar og bæredygtighed blandt store danske virksomheder, når FSR – danske revisorer uddeler CSR Prisen 2021.

Læs mere og tilmeld dig her

Mere fra Dansk Erhverv

Dansk Erhverv

WWW.DANSKERHVERV.DK

Dansk Erhverv er erhvervsorganisation og arbejdsgiverforening for fremtidens erhverv. Vi repræsenterer 17.000 virksomheder og 100 brancheorganisationer inden for handel, rådgivning, oplevelse, transport og service.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere