28.05.2020 | Navnenyt

Dagrofa ansætter CSR-manager

Henrik Engberg Johannsen glæder sig til at understøtte og udvikle Dagrofas fokus på CSR-området. PR-foto.

Per 1. juni tiltræder 54-årige Henrik Engberg Johannsen som CSR Manager hos Dagrofa. Han kommer med solid erfaring fra en stilling som Head of Strategic Communications hos Epicent Public Relations samt ansvarlig for CSR, kommunikation og Regulatory Affairs hos Matas.

Henrik Engberg Johannsen vil indgå i kategoriledelsen og referere til kategoridirektør Michael Christensen, som glæder sig til samarbejdet.

"Med ansættelsen af Henrik Engberg Johannsen styrker Dagrofa indsatserne på blandt andet klima, sundhed, mindre brug af emballage, madspild og etisk dyrehandel yderligere. Til glæde for forbrugeren kommer Dagrofa med denne ansættelse til at gå forrest på endnu flere CSR-områder senest eksemplificeret ved, at Dagrofa som den første dagligvarekoncern har etableret affaldssorteringsmærker på sine private labels. Med sin erfaring indenfor både CSR og ledelse er jeg sikker på, at Henrik bliver et stort aktiv for hele koncernen", siger kategoridirektør Michael Christensen.

Dette fokus på CSR-området ser Henrik Engberg Johannsen nu frem til at understøtte og udvikle yderligere.

"Jeg glæder jeg mig til at bruge min erfaring i at arbejde med CSR og kommunikation i retailbranchen til at styrke Dagrofa i samarbejde med de progressive købmænd, øvrige kollegaer og andre interessenter. Sammen skal vi udvikle initiativer, der mærkbart fremmer opfyldelsen af FN's verdensmål og samtidig bidrager til, at koncernen fortsætter sin økonomiske fremgang", siger Henrik Engberg Johannsen.

- SMF

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere