05.10.2022 | Navnenyt
Dagrofa Foodservice ansætter Zainab C. Ryttersgaard for at styrke den grønne profil

Zainab C. Ryttersgaard er tiltrådt i en nyoprettet stilling som CSR-Projektleder i Dagrofa Foodservice.
Hun kommer med sammenlagt 18 års erfaring fra bryggeribranchen i bagagen gennem sin karriere i Royal Unibrew. Her startede Zainab C. Ryttersgaard som kontorelev og sluttede i en position som CSR Project Manager. I den stilling havde hun ansvar for at for at implementere virksomhedens CSR-strategi i Danmark med fokus på bl.a. emballage, produktoptimering, rapportering af data til myndighederne og stakeholdermanagement.
Ansættelsen af Zainab C. Ryttersgaard i Dagrofa Foodservice sker som en del af en strategisk satsning, da virksomheden gerne vil styrke den grønne profil gennem konkrete initiativer i samarbejde med kunder og leverandører.
Lotte Engsig, kommerciel udviklingschef i Dagrofa Foodservice, fortæller:
- Klimahensyn og bæredygtighed fylder mere og mere hos vores kunder, hos vores leverandører og i samfundet generelt. Derfor vælger vi nu at opruste på denne front ved ansættelsen af Zainab. Vi har allerede iværksat en lang række gode CSR-tiltag, men vi skal være mere ambitiøse og endnu bedre til at rådgive vores kunder og leverandører i forhold til den grønne dagsorden.
Selv er Zainab C. Ryttersgaard meget begejstret for sin nye rolle:
- Personligt brænder jeg meget for den grønne omstilling, og det er derfor et privilegie også at kunne dyrke interessen i en professionel kontekst. Min tilgang er, at man for alvor er i stand til at opnå resultater, hvis vi samarbejder på tværs af værdikæden. Derfor er mit hovedfokus på at skabe stærke partnerskaber med kunder, leverandører og organisationer, hvor fællesnævneren er, at vi skal skabe gøre det nemmere at træffe klimabevidste valg.
Klima, miljø og energi

Ny kogebog skal inspirere landets kokke til de veganske kuverter
”Har I noget vegansk?” er titlen på en ny kogebog med 70 opskrifter, der tager udgangspunkt i det veganske køkken. Kogebogen skal gøre livet lettere for kokke, der i en travl hverdag savner inspiration til de velsmagende plantebaserede retter.
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Nyt samarbejde mellem MENY og L’OR giver mulighed for at aflevere brugte kaffekapsler til genanvendelse i 113 supermarkeder
De smarte aluminiumskaffekapsler, som på få sekunder brygger en baristaværdig kaffe, er voldsomt populære i de danske hjem. Desværre er muligheden for at aflevere dem til genanvendelse på fysiske lokationer begrænset, men snart bliver det for første gang
Indhold fra partner
Samfund

Juleindsamling til gavn for gadens folk
Dagrofa Foodservice har valgt at gøre en ekstra indsats for at skabe gode og nærende madoplevelser for gadens folk ved at iværksætte en juleindsamling til fordel for organisationen JunkFood.
Indhold fra partner
Samfund

Nu kan du gå til lægen, når du handler dagligvarer i Min Købmand
Som den første dagligvarekæde i Danmark lancerer Min Købmand et nærhedskoncept, hvor borgere i Danmarks mindre byer får adgang til fremskudt borgerservice, digital lægekonsultation og andre offentlige ydelser, når de er ude at handle. Konceptet testes i ø
Indhold fra partner
Menneskerettigheder

Lokale købmænd støtter katastroferamte børn i samarbejde med Bag for en Sag og Røde Kors
Købmænd fra SPAR, MENY og Min Købmand har doneret hundredvis af gratis bagekits via Bag for en Sag for at hjælpe kriseramte børn over hele verden. Som noget nyt tilføjes også 10 klimatips, udarbejdet af Dagrofas CSR-chef i samarbejde med en kendt konditor
Indhold fra partner
Klima, miljø og energi

Dagrofa Foodservice melder sig under fanerne hos Netværk for Miljømærket indkøb
Som den første fødevaregrossist er Dagrofa Foodservice blevet medlem af Netværk for Miljømærket indkøb, som Miljømærkning Danmark står bag. Netværkets medlemmer bruger deres indkøbskraft til at drive markedet i en mere miljømæssig bæredygtig retning.
Indhold fra partner