05.10.2022 | Navnenyt

Dagrofa Foodservice ansætter Zainab C. Ryttersgaard for at styrke den grønne profil

Zainab C. Ryttersgaard er tiltrådt i en nyoprettet stilling som CSR-Projektleder i Dagrofa Foodservice.

Hun kommer med sammenlagt 18 års erfaring fra bryggeribranchen i bagagen gennem sin karriere i Royal Unibrew. Her startede Zainab C. Ryttersgaard som kontorelev og sluttede i en position som CSR Project Manager. I den stilling havde hun ansvar for at for at implementere virksomhedens CSR-strategi i Danmark med fokus på bl.a. emballage, produktoptimering, rapportering af data til myndighederne og stakeholdermanagement.   

Ansættelsen af Zainab C. Ryttersgaard i Dagrofa Foodservice sker som en del af en strategisk satsning, da virksomheden gerne vil styrke den grønne profil gennem konkrete initiativer i samarbejde med kunder og leverandører.

Lotte Engsig, kommerciel udviklingschef i Dagrofa Foodservice, fortæller:

- Klimahensyn og bæredygtighed fylder mere og mere hos vores kunder, hos vores leverandører og i samfundet generelt. Derfor vælger vi nu at opruste på denne front ved ansættelsen af Zainab. Vi har allerede iværksat en lang række gode CSR-tiltag, men vi skal være mere ambitiøse og endnu bedre til at rådgive vores kunder og leverandører i forhold til den grønne dagsorden.

Selv er Zainab C. Ryttersgaard meget begejstret for sin nye rolle:

- Personligt brænder jeg meget for den grønne omstilling, og det er derfor et privilegie også at kunne dyrke interessen i en professionel kontekst. Min tilgang er, at man for alvor er i stand til at opnå resultater, hvis vi samarbejder på tværs af værdikæden. Derfor er mit hovedfokus på at skabe stærke partnerskaber med kunder, leverandører og organisationer, hvor fællesnævneren er, at vi skal skabe gøre det nemmere at træffe klimabevidste valg.  

Mere fra Dagrofa aps

Dagrofa aps

https://www.dagrofa.dk/

Med over 500 dagligvarebutikker fordelt over hele Danmark er Dagrofa en af landets førende virksomheder på det danske fødevaremarked. Dagrofa står bag dagligvarebutikkerne MENY, SPAR, Min Købmand og Let-Køb og ejer også Dagrofa Logistik og Dagrofa Foodservice, som er ledende leverandør til restauranter, hoteller og kantiner. Dagrofa arbejder…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere