Event

Dagrofa Foodservice inviterer det professionelle MadDanmark til Casual Dining

Dagrofa aps

www.dagrofa.dk/

  • 70 20 02 68
  • Kærup Indrustrivej 12 4100 Ringsted
Se profil  
Type: Messe
Start dato: 28.09.2022
Start tidspunkt: 10.00
Sted: Bella Centret
Tilmeld  

Den 28. september danner Bella Centret rammen for inspirationsmessen Casual Dining, som Dagrofa Foodservice står bag. Titlen på årets event er ’Sammen om fremtidens tallerken’, og der vil være flere talks med fokus på klima og dyrevelfærd.

Casual Dining, Dagrofa Foodservices’ årlige inspirationsmesse, finder næste gang sted den 28. september i Bella Centret, hvor det professionelle MadDanmark er inviteret med til bords.

I år er titlen på arrangementet ’Sammen om fremtidens tallerken’, og der bliver sat fokus på de store forandringer på både den globale og lokale madscene, som får betydning for, hvor branchen bevæger sig hen.

Casual Dining-konceptet er i forhold til tidligere år løftet til nye højder, Deltagerne kan i år bl.a. opleve en scene med talks om temaer som klima, plantebaserede proteiner, animalske proteiner og dyrevelfærd. Blandt paneldeltagerne er Ninna Bundgaard Christensen (køkkenchef – Sinatur Haraldskær), Bo Frederiksen (faglig chef - Meyers Madhus) og Niels Beier (direktør – Grambogård).

Det er ifølge Niels Miles Frandsen, adm. direktør i Dagrofa Foodservice, en helt bevidst strategisk satsning, at Casual Dining i år får et nyt og opgraderet koncept:

  • Casual Dining markerer, at vi for alvor har taget hul på en ny strategi, hvor vi gerne vil endnu tættere på vores kunder. Vi skal i langt højere grad inspirere og servicere restauranternes kokke, og vi skal samtidig arbejde meget mere sammen med vores leverandører om at tilbyde et relevant og attraktivt sortiment. Derfor indeholder Casual Dining i år mange elementer, hvor strategien bliver ført ud i livet.

Eksempelvis kan deltagerne til arrangementet opleve bageworkshops faciliteret af Valsemøllen, hvor forskellige surdejsteknikker og pizzabagning er på menuen.

Et andet nyt tiltag er, at Casual Dining for første gang får tilknyttet moderator i form af Simon Jul, der i de senere år har markeret sig som en fremtrædende karakter på den danske madscene. I 2020 stod han bag madprogrammet Oraklet for fondue, og Simon Jul arbejder af og til som kok på FriskFisken i Grenaa.

Mere end 75 leverandører har allerede meldt deres ankomst, og udstillerlisten omfatter bl.a. Planteslagterne, Banana, Thiese, Øllingegaard Mejeri, Naturli’ og som tidligere nævnt Valsemøllen.

Derudover er Dagrofa Foodservices’ egne specialistselskaber Grambogård, HKI Ost og Grøn Fokus også på plads med smagsprøver. Endvidere kan deltagerne også møde de medarbejdere fra Dagrofa Foodservice, som har ansvar for frugt & grønt, kød og fisk.   

Nyt kokketeam skal inspirere andre kokke

Som et nyt strategisk tiltag har Dagrofa Foodservice hen over sommeren startet et nyt samarbejde med en række af landets bedste kokke, der via virksomhedens Instagram-profil deler ud af deres viden og faglighed gennem videoer og billeder.

To af teamets kokke– Nicolas Min Jørgensen (indehaver af Agger Darling) og Thilde Gilling (kok og gastronomisk udvikler) – vil i løbet af Casual Dining fremvise deres teknikker og bidrage med smagsprøver til de forskellige talks på scenen.

Niels Miles Frandsen, adm. direktør i Dagrofa Foodservice, siger:

  • Oprettelsen af vores nye kokketeam understreger, at vi mener det alvorligt, når vi siger, at vi skal være endnu bedre til at kommunikere i øjenhøjde med landets kokke. Vi ved, at ambitiøse kokke typisk søger inspiration fra andre dygtige kolleger, og derfor var det nærliggende at finjustere vores fokus på udvalgte sociale medier. Jeg ser meget frem til, at Nicolas og Thilde deltager i Casual Dining, hvor både vores kunder og leverandører ved selvsyn kan opleve dem arbejde med gode råvarer.

Casual Dining er målrettet repræsentanter fra både store og små professionelle køkkener i Danmark. Deltagelse er gratis og tilmelding sker via dette link.

Tags: Dagrofa aps

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere