29.10.2018  |  Klima, miljø og energi

Danish Management deltager i FN Global Compact Nordic møde i København – kommer du?

Indhold fra partner Hvad er dette?

For at agere globalt, må vi engagere lokalt. FN Global Compact Nordic Møde foregår d. 30 og 31. oktober og Danish Management skal med og præsentere, hvordan vi arbejder med Verdensmålene.

Virksomheder, organisationer og stakeholders har alle en stor virkning på vores globale klima og miljø, og missionen for FN Global Compact er at mobilisere en global, bæredygtig bevægelse, der sætter virksomheder i fokus. For at opnå det, fokuserer FN Global Compact på virksomheder der:

  1. Er bæredygtige og sætter deres strategi og produktion sammen med de 10 principper for menneskerettigheder, arbejde, miljø og anti-korruption, og
  2. Træffer strategiske valg, der fremmer større mål som f.eks. FN’s Verdensmål med fokus på samarbejde og innovation

Lige præcis FN’s Verdensmål er noget, Danish Management har haft som en central kerneværdi siden 2015. Derfor vil vores præsentation til FN Global Compact Nordic Meeting d. 30. oktober fokusere på, hvordan man som virksomhed kan arbejde med Verdensmålene. Vi vil præsentere to forskellige fokuspunkter.

Først fokuserer Kirsten Mariager på, hvordan man måler og dokumenterer sine indsatser.  Med udgangspunkt i vores eget strategiske arbejde med Verdensmålene, svarer vi på, hvordan vi rapporterer, og hvordan vi kommunikerer vores indflydelse igennem vores indlejrede SDG-monitoreringssystem, som alle i virksomheden anvender. Vi er nødt til at gøre vores indflydelse håndgribelig for medarbejdere og stakeholders for at komme i mål.

Dernæst fokuserer Heather Louise Madsen på arbejdet med verdensmålene som platform for internationale samarbejder. Danish Management har samarbejdet med Harvard University’s Office for Sustainability. Vi vil fortælle og vise, hvordan vi har koblet universitetets nuværende bæredygtighedsstrategi – Harvard University Sustainability Plan - for hele deres campus til SDGerne. De studerende på Harvard University har været dybt involveret i dette samarbejde og lært om, hvordan man implementerer målene og kommunikerer indsaterne.

For nyligt afholdte Danish Management en workshop i New York: “The Sustainable Development Goals (SDG’s) – A New Business Opportunity for the Green Built Environment”. Det blev afholdt som en del af den store Building Energy NYC2018 konferencen. Kirsten Mariager, fortæller om dagen i New York: ”Deltagelsen til workshoppen var over al forventning – og særligt engagementet og interessen for FNs Verdensmål var helt fantastisk!”

Verdensmål nummer 17 handler om globalt samarbejde. Det er essentielt, hvis vi skal have succes med så ambitiøse mål. Workshops og netværksmøder med fokus på SDG’erne er et fantastisk mulighed til at danne grundlag for ny viden, partnerskaber, idéer og innovation. 

”Vi erkender forpligtelsen af at dele vores viden på tværs af landegrænser, hvor vi kan kombinere ekspertise og udvikle løsninger, der møder lokale og nationale udfordringer. Mål 17 er derfor et centralt omdrejningspunkt for os, fordi vi igennem partnerskaber på tværs af landegrænser fremmer vidensdeling og bidrager til udviklingen af innovative løsninger.” Uddyber Kirsten Mariager.

Vi håber, at vi ses d. 30. oktober!

Mere fra Dansk Energi Management A/S

Dansk Energi Management A/S

http://www.dem.dk

  • info@dem.dk
  • +45 8827 3300
  • Kalkbrænderiløbskaj 2 DK-2100 København

Med fokus på det voksende globale behov for bæredygtig udvikling har 193 verdensledere forpligtet sig til FNs 17 bæredygtige udviklingsmål. 175 lande har indtil videre underskrevet klimaaftalen kaldet ”Paris Agreement”. Over hele verden kræver lande, virksomheder og befolkninger handling. Med energi som vores kernekompetence, og med mere end 20…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere