22.11.2019  |  Klima, miljø og energi

Danmarks indsats for verdensmålene i et større perspektiv

Indhold fra partner Hvad er dette?

En fortælling af Lykke Friis, Direktør i Tænketanken EUROPA og tidligere Klima- og energiminister

Danmark har i høj grad taget FNs verdensmål for bæredygtig udvikling til sig. Både politikkere, borgere og virksomheder gør en storstilet indsats for at implementere verdensmålene, og på mange områder er verdensmålene hurtigt blevet en fælles referenceramme. Men Danmark kan ikke gøre det alene.

Med Danmarks relative lille størrelse i det globale perspektiv, har vi brug for stærke allierede, og her er det naturligt at kigge mod vores naboer og EU. EU har i det globale billede en meget stærkere gennemslagskraft – hvis vi ellers kan blive enige!

Derfor tager Lykke Friis, Direktør i Tænketanken EUROPA og tidligere Klima- og energiminister, dig med på en EU-rundrejse, hvor hun sætter bæredygtighed og verdensmålene i et dansk, europæisk og globalt perspektiv, når hun gæster Bureau Veritas Kick Off Seminar 2020 den 9. januar.

Læs mere... 

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR. Styrk din systematik gennem inspektioner, certificering og rådgivning.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere