12.09.2019 | Navnenyt

Dansk Mode & Textil ansætter ny CSR-medarbejder

Marie Busck er per 1. oktober 2019 ansat som CSR-medarbejder i Dansk Mode & Textil

Brancheorganisationen Dansk Mode & Textil har pr. 1. oktober ansat Marie Busck som ny CSR-medarbejder. Her skal hun blandt andet hjælpe til med at skabe en vedvarende bæredygtig omstilling i modebranchen.

Marie Busck kommer med erfaring på området fra stillinger som Head of CSR and Compliance i Flying Tiger Copenhagen og Senior Director and Head of Social Responsibility i LEGO. Senest har hun været ansat som Senior Advisor i Oxfam IBIS.

Hos Dansk Mode & Textil kommer Marie Busck primært til at beskæftige sig med personlig rådgivning af brancheorganisationens 350 medlemmer, som alle er danske virksomheder inden for livsstilsbranchen.

Derudover kommer hun også til at fokusere på at styrke branchen igennem kurser og seminarer, ligesom hun kommer til at samarbejde tæt med en række af branchens interessenter.

Dansk Mode & Textils adm. direktør Thomas Klausen glæder sig over at man har formået at tiltrække en kapacitet, som kan bidrage til at styrke branchens arbejde med den vigtige agenda.

”Bæredygtighed er den enkeltstående største udfordring og mulighed for mode- og tekstilbranchen. For Dansk Mode & Textil har det derfor været en strategisk prioritet at opruste på et område, hvor vi allerede i dag gør meget”, siger han og fortsætter:

”Bæredygtighed og ansvarlig virksomhedsadfærd er afgørende i fremtidssikringen af branchen, og med ansættelsen af Marie får vi en stærk profil, som med sin erfaring og store engagement kan bidrage til at løfte den samlede branches indsats på området”.

Uddannelsesmæssigt har Marie Busck en bachelor i religionshistorie fra Københavns Universitet, hvor hun også har taget en overbygning i religionssociologi og specialiseret sig i menneskerettigheder og udvikling.

- JMA

Mere fra CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

CSR.dk - Forum for bæredygtig forretning

www.csr.dk

CSR.dk – forum for bæredygtig forretning – er Danmarks eneste erhvervsmedie og community med dedikeret fokus på forretningsdrevet CSR. Medlemmer på CSR.dk kan bidrage aktivt med indhold og erfaring og betragtes som en indsigtsfuld vidensressource i udviklingen af CSR.dk. Vi udkommer dagligt på CSR.dk, ugentligt med nyhedsbreve samt fire gange om året med magasinet CSR Quarterly.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere