Jobopslag

Dansk Standard søger to seniorkonsulenter med fokus på ledelse, kvalitet og bæredygtighed

Dansk Standard

www.ds.dk/da

  • ds@ds.dk
  • 39 96 61 01
  • Göteborg Plads 1, 2150 Nordhavn
Se profil  
Stilling: Seniorkonsulent med fokus på ledelse, kvalitet og bæredygtighed
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 10.08.2021
Tiltrædelses­dato: 01.01.1970
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 07.07.2021
Søg job  

Brænder du for at formidle budskaberne i ledelsesstandarder og for at motivere virksomheder og organisationer til at modne deres arbejde med bæredygtighed og kvalitet?

Dansk Standard udvikler standarder, der understøtter kvalitet, sikkerhed og bæredygtighed til gavn for danske virksomheder og det danske samfund gennem internationalt standardiseringsarbejde. Vi hjemtager vigtig viden til Danmark og præger den internationale udvikling af standarder gennem samarbejde med danske interessenter, herunder myndigheder, virksomheder og organisationer. 

Vi søger to kollegaer, som vil være med til at drive udviklingen og formidlingen af de internationale ledelsessystemer, og som har solid viden og praktisk erfaring inden for ledelsessystemer til styring af kvalitet og/eller miljø samt anvendelse af ledelsessystemer. Da vi søger to personer, er det ikke nødvendigt, at du har kvalifikationer inden for både kvalitet og miljø. 

Du bliver en naturlig del af Dansk Standards bæredygtighedsstrategi, som vi udfolder gennem alle vores aktiviteter, fordi vi ønsker at bidrag til en bæredygtig og miljømæssigt forsvarlig udvikling af samfund og erhvervsliv.

Noget om jobbet

Arbejdsopgaverne, som fordeles på to personer, er:

  • Afholdelse af kurser inden for kvalitetsledelse (ISO 9000-serien og risikoledelse)
  • Afholdelse af kurser inden for bæredygtighed (ISO 14000-serien), cirkulær økonomi og FN’s verdensmål såvel som andre standarder, der understøtter kvalitet, miljø og bæredygtighed i virksomhedsdrift og -udvikling samt i offentlige organisationer
  • Udvikling af nye kurser inden for kvalitet, miljø og bæredygtighed i samarbejde med team og kolleger på tværs af organisationen
  • Varetagelse af rådgivningsopgaver inden for kvalitet og miljø/bæredygtighed
  • Tovholder på udviklingsprojekter, fx for myndigheder og virksomheder (primært baseret på ledelsessystemer)
  • Bidrage til opdyrkning af nye standardiseringsemner – herunder afdækning af kundernes interesser og behov – samt deltage i udvikling af standardisering inden for fokusområderne
  • Løbende kommunikation og formidling til kunder inden for kurser og rådgivning.

Noget om dig

Vi forestiller os, at du har en relevant akademisk uddannelse og har arbejdet i praksis med ledelsessystemer – fx som miljøchef, kvalitetschef, auditor eller i faglige stillinger, hvor du har været ansvarlig for implementering af ledelsessystemer e.l. Du brænder for systematisk ledelse og formidling af fordelene heraf, og du ønsker at gøre en forskel for erhvervslivet og samfundet med standarder som det primære værktøj.

Du har indgående kendskab til ledelsesstandarder som ISO 9001 og/eller ISO 14001 og gerne kendskab til andre ledelsesstandarder. Dit kendskab er baseret på praktisk anvendelse, og du formår samtidig at skabe en kobling til virksomhedsledelse og strategisk anvendelse af ledelsessystemer.

Du har stor undervisningserfaring og professionel erfaring med formidling på alle niveauer – teknisk såvel som strategisk/ledelsesmæssigt. Du har erfaring med og gerne professionelle kvalifikationer inden for undervisningsmetodik og -pædagogik.

Du er innovations- og udviklingsorienteret og har fokus på at tilgodese kundernes behov og forventninger med professionel vejledning og praksiseksempler.

Vi ser dig som en udadvendt, selvstændig, engageret, professionel og initiativrig person, der aktivt bidrager til et godt socialt arbejdsmiljø.

Dansk Standard som arbejdsplads

Dansk Standard tilbyder en arbejdsplads i et dynamisk, internationalt, uformelt og professionelt miljø med mulighed for udvikling, ansvar og indflydelse. Vi er 170 medarbejdere med mange forskellige kompetencer, og vi bor centralt i Portland Towers i Nordhavn, men arbejder også meget virtuelt. Hos os har den enkelte medarbejder mulighed for at balancere et udfordrende, spændende og varieret job med familie- og fritidsliv. Vores kultur er præget af gensidig tillid, holdånd, frihed under ansvar og respekt for den enkelte. Lønnen fastsættes individuelt.

Noget for dig?

Så send din ansøgning og dit CV via linket. Din ansøgning skal være os i hænde senest den 10. august 2021.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere