Danske Bank

Strategi & ledelse

Danske Bank og Realkredit Danmark: Lån til bæredygtige formål og lån til energieffektive boliger skal være særligt fordelagtige

Danske Bank lancerer grønne lån til danske boligejere, der bor i huse med de bedste energimærker. ”Det er endnu et led i det markante skifte, vi gennemfører i disse år. Vi skal som bank og realkreditinstitut have modet til at gøre forskel i vores lånetilbud. Lån, der bidrager til den grønne omstilling, skal være mere attraktive, end andre lån. Med de nye lån ønsker vi som noget nyt også at give en fordel til de kunder, der vælger at bo i de mest energieffektive ejendomme”, siger Danske Banks privatkundedirektør, Mark Wraa-Hansen.

Indhold fra partner

Samfund

Ud med gassen: Bank tilbyder lavrentelån til energiforbedringer

Lån til energiforbedringer med en variabel rente på pt. 0,99 procent om året skal gøre det endnu mere attraktivt for boligejere at låne til f.eks. udskiftning af gas- eller oliefyr og andre energirenoveringer, der kan reducere CO2-udledningen og give besparelser på varmeregningen.

0 kommentarer

Klima, miljø og energi

Danske Bank sets interim net zero targets for investment products

To support society’s ambition of decarbonising the economy, Danske Bank is setting interim net zero targets for its investment products.

Indhold fra partner

Medarbejder

Venturekapital til diversitetssoftware

En softwareløsning har fanget opmærksomheden hos investorerne i Seed Capital. Snart kan der blive ryddet op i ekskluderende sprog i flere kommunikationskanaler.

0 kommentarer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere