12.03.2013  |  Klima, miljø og energi

Danskerne står i kø for at leje elbiler

Biludlejningsfirma har kunder på venteliste til at leje en elbil. 40 nye udlejningsbiler blev i januar revet væk i løbet af kun 14 dage.

Danskerne står i kø for at leje elbil. Således oplever Sixt Biludlejning det i hvert fald. Udlejningsbureauet har i følge en pressemeddelelse kunder på venteliste til at modtage en elbil, og for at imødekomme efterspørgselen har Sixt bestilt endnu en sending elbiler fra Nissan.

Læs også: Post-Danmark klar til distribution med 50 nye elbiler

For blot et par måneder siden modtog udlejningsfirmaet 40 fabriksnye elbiler af typen Leaf fra Nissan, som er et efterspurgt CO2-neutralt køretøj. Bilerne var klar til udlejning midt i januar, og sidst i januar havde de alle fundet en lejer. Henrik Isaksen, bestyrelsesformand hos Sixt Biludlejning, siger i en pressemeddelelse:

”Vi var godt klar over, at vi med lanceringen af Nissan Leaf ville kunne tilbyde et attraktivt produkt. Bilen er kåret som Årets Bil i verden 2011, og Sixt er p.t. den eneste danske biludlejningsvirksomhed, der har Nissan Leaf i sin flåde. Alligevel havde ingen af os forudset, at Leaf’en ville blive så populær, og vi har lige nu en lang venteliste af kunder, der har skrevet sig op til at leje en elbil".

Læs også: Oplad elbilen til næsten halv pris

Sixt forventer at modtage mere end 100 Leaf i løbet af 2013. Udlejningsfirmaer har en flåde med alt fra elbiler, stationcars og varevogne til luksus- og sportsvogne.

Læs også: Nissan og Clever på Danmarksturné

- UB

Mere fra Ulla

Ulla Bechsgaard

  • Horisont Gruppen a/s
Se profil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere