29.03.2016  |  Menneskerettigheder

Database for rapportering om slaveri og menneskesmugling

Indhold fra partner Hvad er dette?

Business & Human Rights Resource Centre har lanceret en database, der samler virksomheders rapportering om slaveri og menneskesmugling - dels for at øge gennemsigtigheden og dels for at inspirere andre virksomheder omfattet af det engelske lovkrav.

Med Storbritanniens Modern Slavery Act 2015 er alle virksomheder med kommercielle aktiviteter i Storbritannien og mere end godt DKK 347 millioner i global nettoomsætning omfattet af et krav om årlig rapportering af et ’Slavery and Human Trafficking statement’.

For at øge gennemsigtigheden inden for virksomhedernes rapportering har Business & Human Rights Resource Centre lanceret en database, der løbende samler virksomheders rapportering om slaveri og menneskesmugling. Her er derfor inspiration at hente for de danske virksomheder er omfattet kravet.

Læs mere her.

For en kort beskrivelse af kravene vedr. rapportering af slaveri og menneskesmugling; læs mere her.

Mere fra FSR - danske revisorer

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K

FSR - danske revisorer er en brancheorganisation for godkendte revisorer i Danmark. Foreningen varetager revisorernes interesser fagligt og politisk. FSR - danske revisorer arbejder med virksomheders samfundsansvar i regi af foreningens udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed, som bl.a. består af repræsentanter fra Beierholm, Deloitte, EY, KPMG og PwC. Udvalgets prim…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere