14.04.2020 | Navnenyt

David Cuenca bliver ny direktør for CHEP Europe

Logistik- og forsyningskædeeksperten CHEP har i dag meddelt en ændring i ledelsen for sine europæiske forretningsaktiviteter. Brambles-koncernen, som CHEP er en del af, har med virkning fra 1. juli 2020 udnævnt David Cuenca, der i øjeblikket leder virksomhedens forretninger i Latinamerika, til direktør for CHEP Europe. Udnævnelsen kommer efter Michael Pooley, den nuværende direktør for CHEP Europe, fratrådte stillingen efter mere end 17 år i virksomheden.

Brambles’ CEO, Graham Chipchase, udtaler:

”Vi er glade for at præsentere David som den nye direktør for CHEP Europe. Han har været direktør for CHEP Latin America siden juli 2018 og har gjort et fremragende stykke arbejde med at lede teamet gennem en periode med betydningsfulde forretningsmæssige, kommercielle og kulturelle forandringer, styrke forholdet til nøglekunder og give vores teams energi. Han er meget respekteret blandt både kolleger og kunder.”

Graham Chipchase kommenterede Michael Pooleys afgang således:

”I løbet af sine fem år som direktør for CHEP EMEA og direktør for CHEP Europe har Mike ledet regionen i en periode med stærk vækst og ekspansion. Han har også opbygget en mangfoldig, værdibaseret kultur og fokuseret på at udvikle mennesker på alle niveauer, så han efterlader sig en fantastisk arv. Hele Brambles-familien vil savne Mike, og vi ønsker ham og hans familie alt godt for fremtiden.”

David Cuenca blev ansat i Brambles i 2000. Gennem de sidste par år har han haft flere lederroller, blandt andet som Country General Manager for CHEP Central Europe, Vice President og Country General Manager i CHEP Spain og Portugal samt Vice President for CHEP Southern Europe. David Cuenca er spansk statsborger og har en uddannelse i business studies fra universitetet i Barcelona. Han har også gennemført et program i general management på IESE Business School.

David Cuenca siger:

”Jeg er meget glad for at vende tilbage til CHEP Europe. Det er et privilegium og en ære at lede så dygtig en gruppe medarbejdere i arbejdet med at støtte vores kunder i forsyningskæder i rivende udvikling. Vi har en stærk produkt- og serviceportefølje og arbejder med førende kunder og partnere på alle markeder. Det er på det fundament, at vi sammen skal føre CHEP Europe ind i en succesfuld fremtid.”

Mere fra CHEP Denmark

CHEP Denmark

www.chep.com

CHEP er global markedsleder inden for bæredygtige palleløsninger. Vi servicerer produktions- og detailbranchen i mere end 60 lande og ejer mere end 300 millioner paller. Vi arbejder målrettet på at forbedre vores bæredygtighed, både når det kommer til miljø og mennesker. Vi arbejder med en cirkulær forretningsmodel, som vi kalder pal…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere