14.05.2018  |  Samfund

Indspark: De 17 verdensmål i praksis

Hvordan kan et strategisk fokus på de 17 verdensmål skabe værdi for danske virksomheder? Det er omdrejningspunktet for et nyt aktivitetsforslag lanceret af Tenologisk Institut. Men vi har brug for støtte for at realisere aktivitetsforslaget!

Det globale erhvervsliv og politikere i regi af WEF, EU, OECD og IMF har accepteret nødvendigheden af at investere i og fremme forandringerne i erhvervslivet og samfundet således, at vi når de 17 Verdensmål.

Det er godt nyt for Danmark og for dansk erhvervsliv, da det åbner produkt- og markedsmæssige muligheder inden for områder, hvor vi er stærke, idet store dele af det danske erhvervsliv allerede er langt med at forankre de 17 Verdensmål i deres produkter og processer.

Det er vigtigt, at dansk erhvervsliv - og i særdeleshed SMV’er - tager mulighederne til sig, hvorfor der er brug for med konkrete og praktiske eksempler at vise, hvordan de vidtløftige mål omsættes til værdiskabende praksis i virksomhederne.

Gennem 15-20 cases ønsker Teknologisk Institut at vise, hvordan bæredygtige ydelser og processer skaber værdi for virksomheden og samfundet. Desuden ønsker vi at udvikle et innovationsværktøj, som virksomheder og erhvervsfremmeaktører kan anvende i arbejdet med at forankre Verdensmålene i praksis.

Støtter du op om forslaget? Så skriv en kommentar på https://lnkd.in/epzRKsA

Mere fra

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere