Event

De nye regler om klimatilpasning

HORTEN

www.horten.dk

  • info@horten.dk
  • 33 34 40 00
  • Philip Heymans Allé 7
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 03.03.2021
Start tidspunkt: 10:00
Sted: Horten Advokatpartnerselskab
Tilmeld  

Fra den 1. januar 2021 gælder der nye regler for klimatilpasning. Hortens eksperter giver et overblik over juraen, mens udviklingschef Søren Gabriel fra WSP Danmark og kontorchef Tone Madsen fra KFST deler praktiske erfaringer med reglerne.

Skybrud og andre klimamæssige udfordringer stiller særligt i vores byer krav til kommuner og forsyningsselskaber.

Den koordinerede indsats af kommunernes og forsyningernes arbejde med klimatilpasning er altafgørende for en effektiv håndtering af de fremtidige klimaudfordringer, ligesom fælles indsatser er nødvendige, hvor der fx udnyttes samme afvandingskilder.

På webinaret giver Henriette Soja og Line Markert, begge partnere i Horten, et overblik over den nye retlige ramme for klimatilpasning og regnvandshåndtering samt mulighederne for samarbejde mellem kommune og forsyning og andre parter.

Tone Madsen, Konkurrence- og Forbrugerstyrelsen, Center for vand, præsenterer sekretariatets vejledning til de nye regler om spildevandsselskabers håndtering af tag- og overfladevand samt overgangsreglerne fra tidligere til den nugældende regulering.

Søren Gabriel, WSP Danmark, deler sine erfaringer med betydningen af de nye regler for kommuners og forsyningers arbejde med fastsættelse af serviceniveau både generelt og med afsæt i konkrete projekter.

Vi drøfter også nogle af de forhold, I skal være opmærksomme på, når flere parter samarbejder om projekter med flere formål for øje.

Pris: 800 kr. ekskl. moms

Målgruppe

Alle der arbejder med klimatilpasningsprojekter i spildevandsselskaber, kommuner og hos rådgivere.

Tags: HORTEN

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere