24.04.2019 | Navnenyt

DFD bliver taget med på råd

DFD’s CSR-chef Pernille Kiær er blevet en del af ”Rådet for Etniske Minoriteter”, som rådgiver Udlændinge- og Integrationsministeren på integrationsområdet i forhold til flygtninge og indvandrere. Medlemmerne i rådet er udpeget, fordi de besidder en særlig viden om og erfaring med integration og etniske minoriteter.

Pernille Kiær har mange års erfaring med integration af flygtninge og indvandrer gennem arbejdsmarkedet. Og netop her kan hun bidrage med konkrete erfaringer fra et vellykket samarbejde med kommunernes jobcentre om rekruttering til DFD’s vaskerier, der er fordelt i hele landet. Hun uddyber:

”Vi har et rigtigt godt samarbejde med kommunernes jobcentre, og for os er det en vigtig rekrutteringskanal. Det er generelt svært at rekruttere den nødvendige arbejdskraft, og der er konkurrence om arbejdskraften. På vores vaskerier har vi blandt vores medarbejdere mange flygtninge og indvandrere ansat, og vi oplever dem som dygtige og loyale medarbejdere. Samtidig kan vi se, at det at have et arbejde og kolleger at stå op til, har en positiv indflydelse på integrationen. Det ser vi faktisk som en stor gevinst, fordi det bl.a. er med til at generere skatteindtægter, og så reducerer det samtidig overførselsindkomster.” 

Ser frem til at dele viden og erfaringer
Medlemmerne i ”Rådet for Etniske Minoriteter” kommer med forskellige baggrunde og fagligheder, og det er noget, som Pernille glæder sig over:

”Jeg ser frem til at lære noget nyt og til at dele de erfaringer, som vi har gjort os. Vi kommer alle med forskellige baggrunde og fagligheder, som er med til at nuancere vinklerne på integrationsområdet.”

Læs mere om "Rådet for Etniske Minoriteter" her

 

Mere fra De Forenede Dampvaskerier A/S

De Forenede Dampvaskerier A/S

www.dfd.dk

DFD blev startet i 1958 og leverer specialiserede tekstil- og logistikløsninger til alle brancher. Selvom vi ikke altid har kaldt det CSR, har vi i DFD arbejdet med miljø, bæredygtighed og social ansvarlighed siden virksomhedens start. Det ligger dybt i vores kultur at agere ansvarligt over for både kunder, medarbejdere, miljø og samfundet som helhed. For os er…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere