Event

Dialogmøde 4 - SMV COP 2020

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 01.09.2020
Start tidspunkt: 14.00
Sted: København
Tilmeld  

Emnet for det fjerde dialogmøde i 2020 er SMV COP 2020 - listen over de bedste COP-rapporter i SMV-segmentet

FSR - danske revisorers Udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed inviterer til dialogmøder i det kommende år med fokus på god praksis, tendenser og udvikling inden for virksomheders arbejde med samfundsansvar. På dialogmøderne vil du kunne høre oplæg fra frontløberne på bæredygtighedsdagsordenen, og få mulighed for at indgå i dialog med andre ligesindede. Vi håber, at du som virksomhedsrepræsentant med ansvar for CSR og rapportering, investor eller revisor har lyst til at deltage og give dit bidrag til dialogen. Møderne ledes på skift af et medlem af FSR – danske revisorers Udvalg for samfundsansvar og bæredygtighed.

 

Tirsdag den 1. september klokken 14.00-16.30 er emnet SMV COP 2020 - listen over de bedste COP-rapporter i SMV-segmentet.

Mødeleder er Jan Robert Molin, Partner, Beierholm i samarbejde med Global Compact Network Denmark.

 

Sæt kryds i kalenderen allerede nu!

Møderne afholdes som udgangspunkt i Revisorernes Hus, Kronprinsessegade 8, København og er gratis at deltage i. Endeligt program offentliggøres forud for hvert af møderne, senest en måned før afholdelse.

 

Tilmelding
Der åbnes for tilmeldinger ca. en måned før hvert møde, når programmet offentliggøres.

 

Hvis du ikke er på invitationslisten og gerne vil være det, så skriv til sekretær Mette Conradsen: mcr@fsr.dk, så bliver du løbende orienteret.  


Bemærk, at hvis du har interesse i et 'diplom' for deltagelse i forhold til revisorernes obligatoriske efteruddannelse, så gør os venligst opmærksom på det ved tilmeldingen.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere