Event

DIEH 10 år

DIEH - Dansk Initiativ for Etisk Handel

www.dieh.dk

  • info@dieh.dk
  • 31726930
  • Overgaden Oven Vandet 10 st 1415 København K
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 24.04.2018
Start tidspunkt: 13:00
Sted: Fællessalen, Christiansborg
Tilmeld  

DIEH fylder 10 år - kom og hør bl.a. Kristian Jensen, Kirsten Brosbøl (S) og Lasse Bolander. DIEH inviterer virksomheder, NGO’er, brancheorganisationer, fagbevægelsen, offentlige institutioner, politikere mfl. til jubilæumskonference.

Kom med, når DIEH inviterer virksomheder, NGO’er, brancheorganisationer, fagbevægelsen, offentlige institutioner, politikere mfl. til jubilæumskonference.

I år er det 10 år siden, at DIEH blev dannet og det fejrer vi ved en jubilæumskonference den 24. april i Folketinget, i forbindelse med offentliggørelsen af State of Ethical Trading 2017 og den årlige Generalforsamling.

På konferencen har du bl.a. mulighed for at høre en lang række spændende talere, herunder finansminister, Kristian Jensen (V), forman for Folketingets Tværpolitiske Netværk for Verdensmålene, Kirsten Brosbøl (S) og formand i COOP, Lasse Bolander. Overskriften for konferencen vil være at fremme etisk handel og indfrielsen af Verdensmålene gennem partnerskaber og samarbejde.

På konferencen har vi allieret os med centrale nøglepersoner fra ind- og udland, som alle vil være med til at belyse emnet og give et tilbageblik på de første 10 år for etisk handel i Danmark.

 

Tilmeld dig her

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere