Jobopslag

Director of Group Sustainability

ELTRONIC GROUP A/S

eltronic-group.com/

  • info@eltronic-group.com
  • +45 76 74 01 01
  • Kilde Alle 4 DK-8722 Hedensted
Se profil  
Stilling: Director of Group Sustainability
Ansættelses­forhold: fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Østjylland
Oprettelses­dato: 12.04.2021
Søg job  

Vil du være med til at definere, udvikle og levere bæredygtighedsdagsordenen i en global organisation?

Hos Eltronic Group har vi en holistisk tilgang til ansvarlighed. Gennem vores selvstændige driftsselskaber leverer vi bæredygtige løsninger til vores kunder, mens vi arbejder ud fra det fælles mantra: ”engineering impact for a sustainable future”.

En del af vores strategi er at styrke vores fokus på bæredygtighed yderligere. Vi søger derfor en Director of Group Sustainability for hvem bæredygtighed og forretning er naturligt forbundne i den fælles strategi for at skabe ansvarlig vækst. 

Stillingen:

Som Director of Group Sustainability bliver din rolle at opbygge Eltronic Groups brand som en ledende virksomhed med fokus på bæredygtighed inden for engineering både i Danmark og i resten af verden. Du bliver ansvarlig for at lede Eltronic Groups indsatser inden for bæredygtighed med henblik på, at udvikle og sikre vores strategi og ambitioner.

Dine overordnede ansvarsområder som bæredygtighedsspecialist og formålsdrevet person bliver at lede og udvikle ESG- og QHSE-projekter på tværs af Eltronic Groups forretningsområder. Dette bliver i tæt samarbejde med vores QHSE Manager, vores kommunikationsafdeling og samarbejdsdygtige kollegaer i driftsselskaberne.

Primære ansvarsområder:

  • Ejer og leder af Eltronic Groups bærdygtighedsstrategi
  • Projektleder på implementering af ESG og SDG iht. selskabernes målsætning i samarbejde med kommunikation og QHSE Manager
  • Single point of contact for alle vores driftsselskaber vedr. Groups bæredygtighedsstrategi
  • Onboarding af nye virksomheder på QHSE og ESG-platforme
  • Overordnet ansvarlig for, at Group Policy’ overholdes i driftsselskaberne jf. vores bæredygtighedsagenda

Stillingen er nyoprettet og tager udgangspunkt i Eltronics hovedkontor i Hedensted og refererer til President for Eltronic Group. Eltronic Group fungerer som shared servicecenter for koncernens selvstændige driftsselskaber.

Faglige kvalifikationer:

Vi forventer, at du har et stærkt kommercielt mindset og en stor forretningsforståelse. Du formår at sammensætte og kommunikere fortællingen om bæredygtighed i Eltronic Group, så det er tydeligt og inspirerende for vores kunder, leverandører, medarbejdere og andre stakeholdere.    

Du har stor erfaring med Sustainability, cirkularitet, Cirkulær Økonomi, QHSE på strategisk niveau og meget gerne erfaring med udarbejdelse af ESG, CSR eller SDG rapportering.

Du er rutineret bruger af Officepakken og har gerne et indgående kendskab til dokumenthåndtering i Sharepoint.  

Personlige kvalifikationer:

Du er serviceminded, grundig, struktureret og besidder et overordnet blik for helheden. Du er selvkørende, handlekraftig og i besiddelse af en god portion drive. Som person er du desuden imødekommende og samarbejdsorienteret og formår at netværke og skabe relationer til dine kollegaer på tværs af funktioner, selskaber og interesseområder.

Vi tilbyder

En selvstændig, udfordrende, og yderst interessant stilling der bærer præg af spændende opgaver. Du vil opleve stor tillid, hjælpsomhed, fleksibilitet og ’frihed til ansvar’.

Organisationen er uformel, aktivitetsniveauet og humøret er højt og vi sætter en ære i at bibeholde et skarpt fagligt niveau.

Vi tilbyder attraktive personaleforhold, løn efter kvalifikationer og en alsidig hverdag med stor berøringsflade - både med kollegerne i driftsselskaberne og i Eltronic Group.

Eltronic Group er en virksomhed i vækst, og der er derfor gode udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Bliv en del af en global vidensvirksomhed

Eltronic er en videns–virksomhed, som siden grundlæggelsen i år 2000 har været i konstant vækst.

Eltronic Group består af flere selvstændige datterselskaber lokaliseret i bla USA, Kina, Taiwan, Indien, Ukraine, Bulgarien og UK og beskæftiger ca. 700 dygtige, stolte og engagerede medarbejdere.

Klik her for at læse mere om Eltronic Group.

Spørgsmål og ansøgning

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte President Lars Jensen på lj@eltronic-group.com eller +45 40 14 56 44.

Samtalerne vil blive afholdt løbende, da vi ønsker ansættelse snarest muligt, men vi venter gerne på den rigtige.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere