Jobopslag

DM&T søger bæredygtighedsrådgiver med gode samarbejds- og kommunikationskompetencer

Dansk Mode & Textil

www.dmogt.dk

 • info@dmogt.dk
 • 9711 7200
 • Birk Centerpark 38 , 7400 Herning
Se profil  
Stilling: Bæredygtighedsrådgiver
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 10.01.2022
Søg job  

Vil du være med til at drive den bæredygtige omstilling af mode- og tekstilbranchen? Så er det måske dig, vi søger til udvidelsen af brancheorganisationen Dansk Mode & Textils bæredygtighedsteam.

 

 • Hvordan fremmer vi den bæredygtige og cirkulære omstilling af den danske mode- og tekstilbranche?
 • Hvordan giver vi den danske mode- og tekstilbranche de bedste rammevilkår til at blive blandt de førende i bæredygtighed og cirkulær økonomi?

Hvis de spørgsmål tænder din faglige glød, kan du meget vel være vores nye bæredygtighedsrådgiver.

Kort om jobbet

Den danske mode- og tekstilbranche står overfor en fundamental transformation over de kommende år. Behovet for at accelerere den bæredygtige og cirkulære omstilling af branchen er akut, og kravene til branchen vil fortsætte med at stige, bl.a. i takt med EU’s øgede fokus på branchen. I DM&T har vi den ambition, at den danske branche skal være blandt de førende i denne udvikling. Det fordrer en fokuseret indsats, og det kræver samarbejde, dialog og partnerskaber på tværs af sektorer og brancher.

Vi er pt. to medarbejdere i bæredygtighedsteamet, men har brug for endnu en kollega, som kan hjælpe os. Vores arbejde dækker både politisk interessevaretagelse og medlemsrådgivning, og du vil drive aktiviteter indenfor begge områder. Du vil komme til at arbejde indenfor hele bæredygtighedsspektret, men vil især fokusere på klima, miljø og cirkulær økonomi. Du vil få stor mulighed for selv at præge dine opgaver og sætte et markant aftryk på DM&T’s arbejde med bæredygtighed.

Dine vigtigste ansvars- og arbejdsopgaver bliver:    

 • Følge lovgivningsmæssige initiativer fra EU på miljø- og klimaområdet, hjælpe os med at udvikle vores holdning til initiativerne og forstå hvad det vil betyde for den danske branche.
 • Bidrage til den løbende udvikling af redskaber og rådgivning til vores medlemmer, som kan hjælpe dem med at arbejde strategisk og målrettet med bæredygtighed. Vi oplever en stigende efterspørgsel efter medlemsrådgivning og har brug for hele tiden at udvikle vores tilbud til medlemmerne.
 • Repræsentere DM&T i forskellige samarbejder og projekter med aktører indenfor bæredygtighed og cirkulær økonomi. Antallet af nye initiativer er stærkt stigende i og udenfor Danmark, og vi har brug for at være en del af dem, som har størst relevans for vores medlemmer.

Om dig

 • Det er et krav, at du har minimum 3-5 års erfaring i at arbejde med bæredygtighed fra enten en virksomhed, et konsulenthus, en civilsamfundsorganisation, en styrelse eller anden relevant baggrund.
 • Du har et solidt kendskab til bæredygtighed og internationale standarder og initiativer på området, i særdeleshed indenfor miljø og klima. Du har dokumenteret projektledelseserfaring og/eller rådgivningserfaring og er vandt til at arbejde med mange forskellige aktører og forskellige opgaver.   
 • Du er ambitiøs, initiativrig og selvstændig og trives med mange opgaver på en gang uden at miste fokus. Det er vigtigt, at du selv kan tage nye initiativer og har en grundig og systematisk tilgang til din opgaveløsning. 
 • Du er en stærk kommunikator – både i skrift og tale og på dansk og engelsk, og etablerer nemt relationer med interne og eksterne samarbejdspartnere.
 • Kendskab til mode- og tekstilbranchen er en fordel, men ikke et krav.

Vi betragter mangfoldighed og forskellighed som en væsentlig ressource i vores organisation. Derfor opfordres alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, race, seksuel orientering, religion og etnisk baggrund til at søge stillingen.

Er du interesseret?

Så send os en kort ansøgning og CV. Ansøgningen skal sendes til HR-konsulent Betina B. Mølholm via linket: www.hrresursen.dk/kontakt gerne hurtigst muligt da vi afslutter processen når rette kandidat er fundet. Vi glæder os meget til at høre fra dig.

Stillingen kan besættes på vores kontor i København eller i Herning.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte HR-konsulent Betina B. Mølholm på tlf. 2121 0466 eller CSR og Bæredygtighedschef Marie Busck på mb@dmogt.dk

Om Dansk Mode & Textil (DM&T)

DM&T er brancheorganisationen for den danske livsstilsbranche. Vi rådgiver i omegn af 800 virksomheder og favner både store og små modebrands, tekstil- og tæppeproducenter, sports- og interiørvirksomheder. Som medarbejder i DM&T vil du blive en del af en organisation, hvor der er højt til loftet, hvor vi hele tiden udvikler os, og hvor vi – ikke mindst - brænder for mode, tekstiler og bæredygtighed.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere