31.05.2021  |  Klima, miljø og energi

Dokumentér din indsats med verdensmålene

Indhold fra partner Hvad er dette?

"Jo mere man snakker omkring, hvad man gør, jo mere bliver der behov for, at man skal have nogen til at validere, at det man siger, er rigtigt. Og det er essensen af det, Bureau Veritas står for"

I takt med at et stadig stigende antal danske virksomheder inkorporerer FN's 17 Verdensmål i deres strategi og markedsføring, oplever vi en øget efterspørgsel på at kunne dokumentere indsatsen med verdensmålene over for medarbejdere, samarbejdspartnere og kunder.

Derfor udvikler Bureau Veritas Denmark i samarbejde med flere interessenter en verdensmålcertificering, som skal give virksomheder mulighed for at få valideret og dokumenteret deres arbejde med de 17 verdensmål og 169 delmål samt sikre en mere ensartet tilgang og evaluering af arbejdet med verdensmålene.

"Jo mere man snakker omkring, hvad man gør, jo mere bliver der behov for, at man skal have nogen til at validere, at det man siger, er rigtigt. Og det er essensen af det, Bureau Veritas står for," fortæller Jacob Færgemand, Country Chief Executive Nordics, i ovenstående video og fortsætter:

"Det er akkurat det samme, der skete på fødevareområdet tilbage i 90’erne. Da havde vi 130 fødevarestandarder i hele verden, indtil Bureau Veritas Denmark sammen med nogle af vores store kunder udviklede en dansk standard for fødevaresikkerhed. Det gjorde vi 1996, og lavede en international standard i 2000, som kom på gaden i 2005."

Flere virksomheder som Elis (tidligere Berendsen), PolyTech samt Nopa Nordic og Allison har allerede fået et verdensmålcertifikat som dokumentation på virksomhedernes indsats med verdensmålene.

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR. Styrk din systematik gennem inspektioner, certificering og rådgivning.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere