03.07.2017 | Navnenyt

Dorte Vigsø starter hos Rockwool

Dorte Vigsø startede 1. marts 2017 som Senior Sustainability Advisor hos Rockwool Gruppen. Opgaverne breder sig over kommunikation, intern rådgivning og projektejerskab på områderne sustainability governance, performance og impact. Ansættelsen er et led i Rockwools forretningsstrategi, hvor bæredygtighed er et integreret element.

”Som man bl.a. kan læse i vores nye Group Sustainability Report, så har ROCKWOOL gruppens forskellige produkter stor impact på en række af Verdensmålene. Jeg ser meget frem til arbejdet med at udvikle målemetoder og kommunikation, der vil kunne gøre det muligt for omverdenen at måle os på det i de kommende år,” siger Dorte Vigsø til CSR.dk.

Dorte Vigsø kom fra Erhvervsstyrelsen, hvor hun har arbejdet med CSR, cirkulær økonomi og grønne forretningsmodeller gennem de seneste fire år. Hun har tidligere arbejdet som rådgiver og analytiker.

Mere fra

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere