Event

Due Diligence i Bygge- og anlægsbranchen - Workshop 1 med MKI og Green Network

Green Network

www.greennetwork.dk

 • info@greennetwork.dk
 • 70 25 40 70
 • Roms Hule 8, 3. sal, 7100 Vejle
Se profil  
Type: Workshop
Start dato: 03.10.2017
Start tidspunkt: 9:00
Sted: MKI Sekretariatet hos Erhvervsstyrelsen, Langelinie Alle 17, 2100 København Ø
Tilmeld  

Mæglings- og klageinstitutionen for ansvarlig virksomhedsadfærd (MKI) inviterer i samarbejde med Green Network til et træningsforløb med workshops om due diligence-processer inden for byggeri- og anlægsbranchen. Første workshop finder sted 3. oktober 2017

MKI og Green Network har indgået et samarbejde om at tilbyde et træningsforløb med to workshops, som hver især behandler to faser af due diligence-processen i bygge- og anlægsbranchen. Der stilles krav om et fokus på due diligence-processer i §99 a i den danske årsregnskabslov, der gør det lovpligtigt for store danske virksomheder (og i nogle tilfælde SMV'er) at rapportere på deres samfundsansvar.  MKI er det danske nationale kontaktpunkt for OECDs retningslinjer, som stiller specifikke krav om fokus på due diligence. Green Network er et markedsledende rådgivningshus inden for CSR management, med mere end 20 års erfaring i at rådgive og træne virksomheder i forretningsdrevet samfundsansvar. Derudover præsenterer følgende virksomheder og personer:

 • MT Højgaard A/S, v. Teresa Tørslev, Afdelingschef - HR-operations
 • NIRAS A/S, v. Rasmus Nielsen, Konsulent - Bæredygtighed, Miljøvurdering og Cirkulær Økonomi
 • MOE A/S, v. Morten Andersson, IT & Udviklingschef, CIO

Workshoppen er også vært for en paneldebat med deltagelse af følgende brancheorganisationer og personer:

 • Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar, v. Hanne Ullum, Vicedirektør (hos Bygherreforeningen)
 • DI Byg, v. Elly Kjems Hove, Branchedirektør
 • Green Building Council Denmark, v. Mette Quist, Direktør

Praksisnær tilgang

I forløbet og på disse workshops vil tilgangen til arbejdet med CSR og due diligence inden for byggeri- og anlægsbranchen være rettet mod virksomhedernes praksis. Træningen vil blandt andet gøre brug af konkrete cases fra store som små virksomheder, der vil fortælle om deres erfaringer med de forskellige stadier i due diligence-processen. Som virksomhed får du således kendskab til, hvad forventningerne er til due diligence-processer inden for bygge- og anlægsbranchen. Det inkluderer både viden, men også praktiske værktøjer til at få implementeret processerne i netop din virksomhed.

Program for workshop 1

Formiddag:

 • Intro til workshop- forløbet
 • Due diligence som begreb i dansk og international lovgivning
 • Identificér og Integrér som fase 1 og 2 i due diligence proces
 • MT Højgaard A/S, NIRAS A/S MOE A/S præsenterer cases 

Eftermiddag:

 • Opgave: identificering og integrering  i egen virksomhed
 • Panel: brancheforeninger om status quo hos medlemmerne


Målbare resultater og dokumentation for deltagelse

Deltagerne i dette træningsforløb vil blive tilbudt en specialudgave af Green Network’s CSR Kapacitetsmåling. Den dokumenterer ikke alene effekten af at deltage i træningsforløbet, men tilvejebringer også information, som de deltagende virksomheder kan anvende i forhold til CSR-rapportering i årsregnskabsloven §99 a eller til standarder som eksempelvis UN Global Compact. Derudover udstedes der et kursusbevis for deltagelse i hele forløbet.

Praktisk information

Forløbet vil blive afviklet over 2 workshops fordelt på 2 dage med 5 timer pr. dag. De to dage er placeret med ca. 6 ugers mellemrum, og i den mellemliggende periode vil deltagerne blive stillet en opgave, der skal løses indenfor rammerne af den enkelte virksomhed.

Underviserne på kurset vil være rådgiverne Thomas Kjærgaard og Thue Birk fra Green Network, som begge er meget aktive hos flere virksomheder i bygge- og anlægsbranchen. De har mange års erfaring i at rådgive og træne virksomheder i forretningsdrevet samfundsansvar.

Se det komplette program for forløbet i vedlagte invitation og tilmeld dig her: http://www.greennetwork.dk/duedilligenceworkshops

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere