11.10.2019  |  Samfund

ECCO indvier højteknologisk lædertilskæringsfabrik i Kina

Indhold fra partner Hvad er dette?

ECCO Leather indviede i dag en avanceret højteknologisk lædertilskæringsfabrik ved siden af virksomhedens garveri i Xiamen, Kina. Fabrikken vil komme til at fungere som et videns-center inden for lædertilskæring i ECCO Leather-koncernen.

ECCOs garveri i Xiamen blev grundlagt i 2008, mens lædertilskæringsaktiviteterne påbegyndtes i 2014.

Den nye fabrik er blandt verdens mest avancerede med den nyeste teknologi og et reduceret miljømæssigt fodaftryk.

Indretning af fabrikken, tilskæringssystemer og maskineri er nøje udvalgt med henblik på at sikre mindst muligt energiforbrug, samtidig med en muliggørelse af optimal udnyttelse af læderet.

I forlængelse af ECCOs vedvarende indsats for at minimere virksomhedens på-virkning af miljøet, er den nye fabrik udstyret med høj-effektive solcelle-paneler. Den leverer dermed vedvarende energi, der ikke alene opfylder kravene om energineutralitet fra virksomhedens vigtigste kunde; den leverer også oversky-dende energi til ECCOs garveri efter at have dækket egne energibehov. Fabrik-ken er derved i sig selv energiproducerende.

ECCO Leather har løbende igangsat adskillige programmer med henblik på at reducere både vand- og energiforbrug og affald for at minimere virksomhedens negative påvirkning af miljøet. I takt med at disse testes internt, vil de blive rullet ud til koncernens øvrige enheder.

Indvielsen blev udført af bestyrelsesformand for ECCO Leather Dieter Kasprzak og en repræsentant for de lokale myndigheder, Ms. Zhang Binna, vicedirektør i Tong´An distriktet.

Tags: ECCO

Mere fra ECCO

ECCO

https://group.ecco.com/

ECCO er blandt verdens førende producenter af kvalitetssko, hvor stil og komfort kombineres. Virksomhedens succes bygger på design, kvalitetslæder og innovativ teknologi. ECCO produkter sælges i 101 lande fra omkring 2.250 ECCO butikker og fra flere end 14.000 salgssteder. ECCO er familieejet, grundlagt i Danmark i 1963 og beskæftiger 25.500 personer på verdens…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere