23.07.2021  |  Strategi & ledelse

CSR-rapport: Ege Carpets Bæredygtighedsrapport 2020/2021

Indhold fra partner Hvad er dette?

Det er med stor glæde, vi præsenterer Ege Carpets nye bæredygtighedsrapport. Rapporten er en ærlig beretning om et år med nedlukninger, der har gjort det svært at drive forretning. Alligevel har vi skærpet indsatsen på bæredygtighed. Læs hvordan her.

Det forgange år blev langt fra, som vi havde forestillet os. Covid19 trak lange skygger over hele verden, og således også vores forretning. Takket være hurtig tilpasning, stor fleksibilitet fra medarbejderne og diverse hjælpepakke lykkedes det os at undgå underskud. VI har dog desværre måttet sige farvel til mange dygtige medarbejdere. Alligevel ser vi optimistisk på fremtiden. Vi har skåret organisationsprofilen til, så vi nu står skarpere end før krisen, og vi har sat bæredygtighed endnu højere på dagsordenen. 

Den ambitiøse bæredygtighedsstrategi, Ege Carpets vedtog i 2019, bliver nu rullet ud på fuld kraft i hele koncernen. Alle 2030-målene kommer til at gælde for alle produktionsenheder - og dermed bliver vores bidrag til at indfri verdensmålene og skabe en bæredygtig fremtid endnu større. Vi har allerede taget hul på arbejdet med at få alle tæpper i hele koncernen Cradle to Cradle-certificeret, så dette mål, der før kun omfattede to produktionsenheder, nu omfatter alle produktionsenheder. 

Læs også om: 

  • Et kæmpe biodiversitetsprojekt på vores jord i Herning, hvor mere end 90 hektar jord snart bliver omdannet til vild natur. 
  • Hvor langt vi er kommet med 2030-strategien. Vi oplyser helt konkrete tal på hvert eneste mål.
  • Hvor mange former for genbrug og genanvendelse en produktionsvirksomhed kan arbejde med. Der er masser af muligheder. 
  • Hvad man gør, når mange medarbejdere føler stress efter et år med Corona og uvished om fremtiden.

Klik på linket for at fordybe dig i den mange gode historier, eller se nærmere på koncernens forbrugstal, som findes sidst i rapporten. 

Se rapporten her: CSR Rapport - DK - 2020-2021 (egecarpet.com)

Mere fra Ege Carpets A/S

Ege Carpets A/S

www.egecarpets.dk

  • ege@ege.dk
  • 97 11 88 11
  • Industrivej Nord 25, 7400 Herning

Verdens første tæppeproducent med CSR certificering Ege Carpets er en af Europas førende virksomheder, når det handler om at designe, udvikle og producere unikke gulvtæpper af høj kvalitet med CSR i højsædet.   Virksomheden, der blev grundlagt i 1938, har fulgt med tiden og besidder den mest moderne teknologi i t…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere