09.11.2018 | Navnenyt

Ellen Hillingsø tiltræder UNICEF Danmarks præsidium: ”FN er en rigtig god ide”

For Ellen Hillingsø giver det rigtig god mening, at hun nu indtræder i UNICEF Danmarks præsidium. Hun er i forvejen engageret i Gentoftes år som UNICEF By 2018, og UNICEF har været en del af hendes liv helt fra hun var lille:

”Da jeg var barn, havde jeg UNICEF-puslespil og UNICEF-bøger, hvor man kunne læse om alle verdens børn. Børn står mit hjerte nær, og derfor vil jeg meget gerne hjælpe den organisation, som altid har været en del af mit liv”.

”Jeg vil gerne være med til at inspirere, informere og fortælle folk, at FN er en rigtig god ide. FN er her for at blive. Ikke mindst for vores børn, som ligesom Nelson Mandela siger, er den klippe, som vores fremtid bygger på”.

Ellen Hillingsø ser ikke mindst frem til at støtte op om vigtigheden af FN som organisation:

”FN blev skabt i en tid, hvor alle var enige om, at der selvfølgelig skulle være et FN, og vi er begyndt at glemme hvor vigtig en organisation, som det er. Det går ud over børnene”.

”Vi har alle sammen et ansvar for den verden, vi lever i og som vi giver videre til vores børn. Og vi har faktisk glemt, hvad det var [Anden Verdenskrig], som FN, og herunder UNICEF, opstod ud af”.

Ellen Hillingsø tiltræder UNICEFs præsidium sammen med Mogens Lykketoft, Mads Steffensen, Kasper Holten, Thomas Kirk Kristiansen, Lykke Friis, Kasper Hjulmand, Henrik Stubkjaer, Abdel Aziz Mahmoud, Ida Auken og Anne Glad.

Mere fra UNICEF Danmark

UNICEF Danmark

www.unicef.dk

Om UNICEF DanmarkUNICEF Danmark blev stiftet i 1954 og er en af UNICEFs i alt 34 nationale komiteer. De nationale komiteer arbejder for at udbrede kendskabet til FNs Børnekonvention og for at samle penge ind til UNICEFs arbejde.I 2015 samlede UNICEF Danmark 218 millioner kroner ind til arbejdet for verdens fattige og nødlidende børn. Mange penge kommer fra vores faste bidragydere, som hver må…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere