23.12.2016  |  Medarbejder

En af Danmarks største arbejdspladser anerkendes for godt arbejdsmiljø

Indhold fra partner Hvad er dette?

7.500 ansatte hos serviceorganisationen ISS kan glæde sig over, at deres arbejdsplads under en nylig re-certificering igen har gjort sig fortjent til Arbejdstilsynets grønne kronesmiley. ISS anerkendes for fortsat at gøre en ekstraordinær indsats for at sikre en høj standard inden for arbejdsmiljø.

ISS har for tredje gang i træk modtaget et certifikat i arbejdsmiljøstandarden OHSAS 18001. Certificeringen betyder, at ISS fastholder Arbejdstilsynets grønne kronesmiley. Arbejdsmiljøet hos ISS blev kontrolleret af DNV GL, Det Norske Veritas, som er autoriseret til at gennemføre auditering på arbejdsmiljø. DNV GL giver ISS stor ros:

- Jeg er imponeret over ISS’ engagement på det arbejdsmiljømæssige område og det fokus, som alle i organisationen udviser for at skabe og opnå sunde og sikre arbejdspladser, udtaler Lotte Faber Klausen, der er Lead Auditor i DNV GL.

Re-certificering viser, at ISS prioriterer arbejdsmiljø højt ISS modtog certifikatet første gang i 2010 og igen i 2013 ved den obligatoriske auditering efter tre år. Re-certificeringen i 2016 og fastholdelsen af den grønne kronesmiley understreger, at ISS fortsat lykkes med at sikre et godt og sikkert arbejdsmiljø for serviceorganisationens medarbejdere.

- Vi er meget glade og stolte over, at vi også denne gang lever op til den høje standard, vi har sat for vores eget arbejdsmiljø. Et godt arbejdsmiljø betyder, at vores medarbejdere kan udføre arbejdet i trygge rammer, at de trives, er loyale og engagerede og har gode rammer til at levere et godt stykke arbejde til gavn for vores kunder, siger administrerende direktør i ISS Danmark, Flemming Bendt.

ISS fik officielt overrakt det fornyede arbejdsmiljøcertifikat fra DNV GL fredag, den 9. december 2016.

Læs mere om Arbejdstilsynets kronesmiley og arbejdsmiljøcertifikatet på www.arbejdstilsynet.dk.

Mere fra ISS Facility Services A/S

ISS Facility Services A/S

www.dk.issworld.com

CR policy The Corporate Responsibility Policy was approved by the Board on March 1, 20111. PreambleAs a global company and one of the world’s largest private employers with more than 500,000 employees serving 200,000 customers in more than 50 countries,ISS influences the lives of many people and has an extensive interface with societies around the globe. Our long-term sustainable business success,…

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere