Event

En hyldest til cirkulært dansk design circularity city week

Innovationsnetværket Lifestyle & Design Cluster

ldcluster.com/

  • info@ldcluster.com
  • +45 9616 6200
  • Birk Centerpark 38, 7400 Herning
Se profil  
Type:
Start dato: 23.03.2021
Start tidspunkt:
Sted: New York City
Tilmeld  

Circular City Week New York
…er organiseret af Danish Cleantech Hub i New York og tiltrækker normalt 4000 amerikanske deltagere.
… rummer mere end 50 forskellige events med europæiske og amerikanske organisationer som værter.
… er til dato den mest målrettede platform for bæredygtige løsninger, når det drejer sig om at tiltrække opmærksomhed fra professionelle inden for bæredygtighed og industri i Amerika.

Hvad er dette?
Programmet giver danske mode-, møbel- og interiørvirksomheder, der arbejder med en eller flere cirkulære indsatsområder en unik mulighed for at fremvise deres produkter, netværke med repræsentanter for amerikansk designmiljø og udvikle salgskanaler.

Bag arrangementer står Dansk Industri, Danish Cleantech Hub, Lifestyle & Design Cluster og det danske generalkonsulat i New York. Programmet skal hjælpe små og mellemstore danske virksomheder med at skabe en øget efterspørgsel på markedet. Hertil kommer, at de deltagende virksomheder bliver hjulpet med at positionere deres respektive produkter som innovative og trendsættende.

Hvem kan deltage?
Programmet fokuserer på danske små og mellemstore virksomheder, inden for mode-, møbel og interiørbranchen, der arbejder med principperne inden for cirkulær økonomi. Det handler blandt andet om længere produkt-levetid, bæredygtigt materialevalg, ”take-back”-programmer, leasing eller modeller for deleøkonomi, ”upcycling” og meget andet.

Programmet er designet til både at assistere virksomheder, der allerede er godt etableret i USA og virksomheder, der ønsker at udvide deres aktiviteter til også at omfatte det amerikanske marked.

For nye virksomheder på det amerikanske marked afvikles workshops om strategier, muligheder og udfordringer i forbindelse med etablering på det amerikanske marked.

Hvorfor deltage?

  • Øget synlighed blandt centrale kunder og indkøbere.
  • Mulighed for at deltage i målrettede workshops med super-relevante ligesindede/kolleger?
  • Netværk og B2B-møder med potentielle samarbejdspartnere, indkøbere og detailhandlere.

Aktiviteter
Programmet rummer tre typer aktiviteter. Det er muligt at deltage kun i udvalgte online-aktiviteter eller deltage i hele programmet.

Eksklusive workshops om amerikansk design
Det officielle Circular City Week Studio er vært for to virtuelle workshops, der har fokus på cirkularitet inden for henholdsvis modebranchen og boligindretning. De to workshops er et enestående forum for at udveksle viden og erfaring om bæredygtige/cirkulære trends med interessenter inden for den amerikanske industri.

En-til-en møder med amerikanske kunder
Som en del af programmet får du som virksomhed mulighed for at deltage i et netværk af indkøbere inden for mode- og interiørbranchen, opkøbere, detailhandlere og kunder. Workshoppen faciliterer desuden individuelle møder mellem de deltagende virksomheder og deres amerikanske modstykker - alt efter interesse. Målet er at assistere med salg og forretningsudvikling.

Vil du vide mere?
Er du interesseret i at høre mere, så tilmeld dig på nedenstående link og du bliver kontaktet med yderligere informationer. Det eret begrænset antal virksomheder, som kan deltage.

Tilmeld dig her (Frist d. 16. februar)

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere