03.12.2019  |  Klima, miljø og energi

En verificeret indsats for FNs verdensmål

Indhold fra partner Hvad er dette?

"Ren samvittighed med mål lige i skabet" lyder overskriften på Berendsens oplæg på Bureau Veritas Kick Off Seminar 2020, der handler om virksomhedens indsats for FNs verdensmål, som Bureau Veritas har verificeret efter en helt nyudviklet screeningsmodel.

CSR er vævet ind i Berendsens DNA, og virksomheden har gennem en årrække været certificeret efter globale standarder inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø og fødevaresikkerhed. Berendsen var én af de første virksomheder til at blive certificeret efter DS 49001 for samfundsmæssigt ansvar, og virksomheden tilbyder svanemærket vaskeriservice. Desuden er 85 % af alle anvendte tekstiler mærket med mindst ét af mærkerne: Svanemærket, EU-blomsten og OEKO-TEX, så kundernes samvittighed er helt ren.

Nu har Berendsen centrifugeret FN's verdensmål og gennem analyse og kortlægning sat fokus på, hvor virksomheden kan gøre den største forskel. Derfor kan du blive klogere på Berendsen verificerede indsats for FNs verdensmål, og få indblik i både baggrund, proces og resultater.

Læs mere...

Mere fra Bureau Veritas

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

Bureau Veritas dokumenterer din indsats inden for CSR. Styrk din systematik gennem inspektioner, certificering og rådgivning.

Se virksomhedsprofil  

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere