Jobopslag

Er du FSR - danske revisorers nye studentermedhjælp?

FSR - danske revisorer

www.fsr.dk

  • fsr@fsr.dk
  • 33939191
  • Kronprinsessegade 8, 1306 København K
Se profil  
Stilling: Studentermedhjælp
Ansættelses­forhold: 15-20 timer per uge
Ansøgnings­frist: Snarest muligt
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 01.04.2019
Søg job  

Vil du gerne arbejde med finansiel og ikke-finansiel / CSR rapportering, revision og regnskab, så er et arbejde som student i FSR – danske revisorers Center for faglig udvikling og politisk interessevaretagelse i København måske noget for dig?

Som vores nye studentermedhjælp bliver du en del af team Rapportering og CSR. Her kommer du til at assistere med foreningens Årsrapportpris og CSR Prisen, foreningens arbejde inden for fremtidens rapportering og revision samt forskellige dele af standarder og lovgivning af betydning for vores medlemmer. Du skal blandt andet hjælpe med indsamling af materialer, udarbejde bidrag til notater, analyser, statistikker samt skrive nyheder til vores hjemmeside og nyhedsmails. Dertil kommer du også til at varetage sekretærfunktionen for foreningens Forsyningsarbejdsgruppe, der afholder en række årlige møder internt og eksternt.

Som student kommer du til at arbejde sammen med centrets dygtige fagkonsulenter. Du får også nogle andre studentermedhjælpere som kollegaer.

Læs hele opslaget her.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere