Event

Er du med til at sikre om den offentlige milliard-efterspørgsel sikrer bæredygtig omstilling?

Gate 21

www.gate21.dk/

  • gate21@gate21.dk
  • 3111 4040
  • Liljens Kvt. 2, 2620 Albertslund
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 12.11.2018
Start tidspunkt: 10.00
Sted: Dansk Industri
Tilmeld  

- Og sikrer dine beslutninger også også innovation og jobs i samfundet?

Greater Copenhagen har med sine mange milliarder i købekraft et kolossalt uudnyttet potentiale for at være med til at drive den innovation, der skal skabe nye grønne løsninger og styrke regionen som international grøn frontløber. Det kræver politisk lederskab at indrette regionens efterspørgsel, så den effektivt driver denne innovation. Men hvordan sætter politikerne bedst ind og høster potentialet i partnerskab med virksomhederne?

Det sætter parterne bag innovationsprojektet Cleantech TIPP til debat, når vi inviterer politiske beslutningstagere i Greater Copenhagen til en Mission Innovation konference 12. november. Her vil centrale aktører give deres bud på innovationens potentiale i Greater Copenhagen – og hvordan den offentlige efterspørgsel kan indrettes til at stimulere innovation, velfærd, vækst og grøn omstilling.

Se program og de 9 konkrete danske og svenske cases som du kan møde på vores markedsplads

Tilmeldingsfrist 1. november.

 

Tags: Gate 21

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere