10.12.2018 | Navnenyt

Erhvervskvinde skal styrke det sociale ansvar i Horsens

At tage et socialt ansvar giver tilfredse og loyale medarbejdere, som er stolte af deres arbejdsplads.

Sammen med 28 lokale erhvervsledere stiller Sanne Ravn skarpt på virksomhedernes sociale ansvar og baner vejen til job for de sidste ledige.

Flere skal med ind på arbejdsmarkedet. Den opgave er Sanne Ravn netop ansat til at løfte sammen med Jobtaskforcen - et netværk af erhvervsledere i Horsens, som har fokus på at styrke virksomhedernes sociale ansvar. Sanne er ansat i Horsens Kommune, og vil blive et knudepunkt i at styrke samarbejdet med virksomhederne om at skabe et rummeligt arbejdsmarked.

  • Horsens kan noget helt særligt, når det kommer til at arbejde på tværs og nytænke løsninger på fælles udfordringer. Det glæder jeg mig helt vildt til at spille ind i. Sammen med Jobtaskforcen er mit fokus at inspirere virksomheder til at tage et socialt ansvar og at få flere i job, blandt andet gennem småjob og voksenlærlingepladser, siger Sanne Ravn, chefkonsulent, Jobtaskforcen. 

Sanne er 53 år og har i sit arbejdsliv primært arbejdet med salg og marketing. Hun har desuden været ansat i sekretariatet for Aarhus 2017 – Europæisk Kulturhovedstad, hvor hendes fokus var på samskabelse imellem det offentlige og det private.

  • Jeg kommer fra det private erhvervsliv, og derfor kan jeg nemt forholde mig til virksomhedernes behov. Samtidig har jeg oplevet, hvor stærke resultater vi kan skabe i samarbejdet mellem det offentlige og det private, og det er Jobtaskforcen allerede godt i gang med, fortæller Sanne Ravn, chefkonsulent, Jobtaskforcen.

Jobtaskforcen er et forum under HORSENS ALLIANCEN. Blandt målene er en ambition om at skabe 200 nye småjobs og 100 nye voksenlærlingepladser i Horsens inden udgangen af 2019.

Hvem er Jobtaskforcen?

I Jobtaskforcen er der repræsentanter fra virksomhederne AC Horsens, Advokatgruppen, Bang & Olufsen Horsens, Schur Pack, Blunico, BusinessHorsens, CASA, Norleg, DK BUS, DKI Logistics, Fit & Sund, FOA/LO, Danish Crown, Ginnerup Arkitekter, Horsens Kommune, Horsens Ny Teater, Logistikkompagniet, John A. Laursen, Oluf Jørgensen - Rådgivende Ingeniør, Regionshospitalet Horsens, Rema 1000/Reitan, Roesgaard & Partners, VOLA, VS Automatic og Yding Grønt.

Kontaktoplysninger  

Sanne Ravn, chefkonsulent, Jobtaskforcen 24 65 95 31 / sarav@horsens.dk

 

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere