Jobopslag

EY Regulatory Office søger en compliancespecialist på området for bæredygtighed (ESG)

EY

www.ey.com/dk

 • carina.ohm@dk.ey.com
 • +45 2529 6519
 • Dirch Passer Allé 36, 2000 Frederiksberg
Se profil  
Stilling: Compliancespecialist
Ansættelses­forhold: Fuldtid
Ansøgnings­frist: 31.01.2022
Tiltrædelses­dato: Snarest muligt
Geografi: Københavnsområdet
Oprettelses­dato: 05.01.2022
Søg job  

Brænder du for at rådgive finansielle virksomheder om implementering og overholdelse af den finansielle lovgivning, herunder særligt bæredygtighed og ESG? Trives du med at tilegne dig ny viden og omsætte det til værdi for både kunder og kollegaer? Så læs videre her.

Jobbet
EY Regulatory Office rådgiver finansielle virksomheder med fortolkning, implementering og overholdelse af den finansielle regulering. Vores rådgivning er forankret i krydsfeltet mellem forretningsudvikling og finansiel regulering, hvor vi bistår både etablerede finansielle aktører med implementering af regler og best practice samt Fintech- og nyopstartede virksomheder med f.eks. licensansøgninger hos Finanstilsynet.

Dine ansvarsområder
Du vil indgå i et specialiseret team af regulatoriske eksperter, der rådgiver kunder og kollegaer om en lang række regulatoriske forhold. Der vil være fokus på at opbygge og vedligeholde relationer til nøglepersoner hos vores kunder og hjælpe med at skabe overblik over den regulatoriske agenda i både et dansk, nordisk og europæisk perspektiv. EY Regulatory Office arbejder tæt sammen med vores team for bæredygtighed (ESG), som omfatter rådgivning af alle typer danske og internationale virksomheder med strategi, risikostyring, handlingsplaner, klimamål, afgivelse af erklæringer på ESG-rapportering og ESG-due diligence.

Du vil komme til at spille en nøglerolle i de opgaver, hvor EY bistår finansielle virksomheder med overholdelse af lovgivningen om bæredygtighed og ESG. Arbejdet vil omfatte fortolkning af de centrale regelsæt, som nu og i de kommende år skal implementeres, herunder Disclosureforordningen, Taksonomiforordningen, CSR-direktivet og de kommende regler for europæiske grønne obligationer. Du vil desuden være ansvarlig for at følge med i udviklingen på området, hvor der både nationalt og internationalt sker store ændringer de kommende år.

Du vil desuden få berøring med et bredere udsnit af den finansielle regulering, herunder regler om ledelse og styring af finansielle virksomheder, handel med finansielle instrumenter, forbrugerbeskyttelse, markedsmisbrug og kollektive investeringer. De regler, som indgår i arbejdet, omfatter den praktiske implementering og håndtering af de lovpakker, som vores kunder efterspørger på alle reguleringsniveauer, f.eks. MiFID II, EMIR, PRIIPS, FAIF, MAR, SFDR og CSRD samt den relevante danske regulering herunder lov om finansiel virksomhed, kapitalmarkedsloven, lov om investeringsforeninger, lov om forvaltere af alternative investeringsfonde, hvidvaskloven, ledelsesbekendtgørelsen og outsourcingbekendtgørelsen m.fl.

De kunder, som Regulatory Office beskæftiger sig med, omfatter alle typer finansielle virksomheder, idet hovedvægten dog er indenfor pengeinstitutter, betalingsformidling og asset management.

Succeskriterier

 • Du evner at omforme komplicerede juridiske budskaber til implementerbare løsningsforslag
 • Du brænder for at sætte dig ind i nye områder og for den finansielle sektor
 • Du evner at drive opgaver fremad og i mål indenfor deadline
 • Du har overblik men har samtidig evnen til at sætte dig ind i detaljerne i reguleringen
 • Du er en positiv og pragmatisk person, som har nemt ved at indgå i et specialiseret og fagligt team

Dine vigtigste kvalifikationer

 • Du har et godt kendskab til reglerne på bæredygtighedsområdet, herunder Taxonomiforordningen og Disclosureforordningen, og du brænder for ESG-området
 • Du er cand.jur., cand.merc. eller lignende
 • Du har 3-6 års relevant arbejdserfaring fra den finansielle sektor eller fra et rådgivningshus
 • Du håndterer dansk og engelsk flydende, både i skrift og tale

Ideelt set forestiller vi os også

 • At du har gode IT-kompetencer (Word, Excel, Power Point mv.)
 • At du er dygtig til at formulere dig kort og præcist, både i skrift og tale
 • At du har erfaring med undervisning og formidling
 • At du i tillæg til bæredygtighedsområdet har et eller flere specialistområder indenfor den finansielle regulering

Det vi søger
Du er en stærk kommunikator, som er nysgerrig af personlighed, og som brænder for at finde nye og bedre løsninger til de problemstillinger, som opstår. Du trives med at arbejde i et specialiseret team med stort udviklingspotentiale og berøringsflade til andre afdelinger i ind- og udland.

Det vi tilbyder

 • Livslang læring: Du vil udvikle det mindset og de færdigheder, der skal til for at imødekomme enhver udfordring.
 • Succes, som defineres af dig: Vi giver dig de værktøjer og fleksibilitet, der skal til for, at du kan skabe en meningsfuld indflydelse på din måde.
 • Transformerende ledelse: Vi vil give dig indsigt, coaching og selvtillid, så du bliver den leder, som verden har brug for.
 • Mangfoldig og inkluderende kultur: Du vil blive accepteret for den du er og få redskaberne til at finde din egen vej og hjælpe andre med at finde deres.

Hvis ovenstående lyder interessant, og hvis du kan demonstrere, at du opfylder kravene, så send os en ansøgning hurtigst muligt og senest den 31. januar. Samtaler afholdes løbende.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte Ossian Nilsson, Head of Regulatory Office, på 25 29 47 30.

Tags: EY

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere