Event

Få styr på ordninger og de "skæve" ansættelser

Cabi

www.cabiweb.dk/

  • cabi@cabiweb.dk
  • 86 12 88 55
  • Åboulevarden 70, 3 · 8000 Aarhus C
Se profil  
Type: Webinar
Start dato: 15.09.2021
Start tidspunkt: 15:00
Sted: Online webinar
Tilmeld  

Den 15. sep. kl. 15 kan du få mere viden og bedre overblik over, hvordan du bedst bruger de eksisterende ordninger, når du skal ansætte og fastholde medarbejdere. Det er helt gratis.

Vær med på webinar den 15. september kl. 15.00

Få fakta, viden og eksempler på, hvordan I kan benytte de eksisterende ordninger i jeres virksomhed, og hvordan de konkret kan hjælpe jer.

På webinaret vil du få fakta om og erfaringer fra mange års rådgivning af virksomheder, når Cabi giver dig et overblik over de forskellige muligheder for ansættelser og fastholdelse.

Du vil blive præsenteret for en vifte af måder at ansætte med et socialt perspektiv. Denne viden er relevant at kende for langt de fleste private og offentlige virksomheder!

Du vil få et større kendskab til de forskellige ”skæve” ansættelses- og fastholdelsesformer, så I er bedre klædt på til at rekruttere ledige og samtidigt sikre socialt ansvar i fremtidens arbejdsmarked.

Læs mere og tilmeld dig webinaret

Tags: Cabi

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere