Event

Få værdi af arbejdet med verdensmålene

DAKOFA - Dansk Kompetencecenter for Affald og Ressourcer

dakofa.dk/

  • dakofa@dakofa.dk
  • +45 3296 9022
  • Vesterbrogade 149, Bygning 8, 4. Sal. 1620 København
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 29.01.2020
Start tidspunkt: 09.30
Sted: DAKOFA, Vesterbrogade 149, Bygning 8, 4. sal, 1620 København V.
Tilmeld  

Hvad betyder Verdensmålene for os? Hvordan får vi dem i spil på en værdiskabende måde? Hvilken rolle skal de spille ift. vores øvrige arbejde med bæredygtighed? Er det spørgsmål du stiller dig selv, så er dette seminar noget for dig.

I har måske allerede diskuteret verdensmålene i jeres organisation, og måske er I også allerede i gang med at implementere dem i jeres arbejde. Men verdensmålene kan være flyvske og diffuse i praksis, for hvad betyder det egentlig ”at arbejde” med verdensmålene? Skal vi implementere dem i organisationens DNA – i vedtægter, bestemmelser, strategier og planer – så de bliver et parameter for al fremtidigt arbejde? Eller kan verdensmålene i stedet lægges henover og implementeres i allerede igangværende projekter, processer og rutiner, hvor de naturligt passer ind?

På seminaret vil vi dykke ned i hvilken viden og hvilke værktøjer, vi som sektor har brug for at få i spil for at blive endnu bedre til den bæredygtige omstilling i lyset af verdensmålene. Bliv klogere på hvilke tanker og tiltag aktører i sektoren allerede har gjort sig på området og bliv inspireret til, hvordan I selv kan begynde at arbejde med verdensmålene i jeres organisation på en måde, der skaber værdi for jer.

Hvilke værktøjer er nyttige, når vi skal bruge og forstå verdensmålene med henblik på en bæredygtig omstilling – og ikke til greenwashing? Det er nogle af de ting, vi skal høre om og debattere denne formiddag. Seminaret er dermed et spadestik ned i, hvordan vi i affaldsbranchen kan forholde os til verdensmålene og i samspil få en bedre forståelse for om - og hvordan - verdensmålene giver mening for os.

Læs mere om seminaret, se programmet og tilmeld dig her

Vedhæftede filer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere