Event

Faglig Festival 2019, 2. – 7. juni

Konventum

www.konventum.dk

  • booking@konventum.dk
  • 49280900
  • Konventum Uddannelse, Gl. Hellebækvej 70, 3000 Helsingør
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 02.06.2019
Start tidspunkt: 14:00
Sted: Gl. Hellebækvej 70, 3000 Helsingør
Tilmeld  

Konventum/LO Skolen fejrer i 2019 sit 50års jubilæum med en Faglig Festival. 6 dage, tæt pakket med aktiviteter, åbent for alle – og med noget for enhver smag.

Faglig Festival er en fælles fejring af demokrati og fællesskab, med fokus på arbejdsmarkedet, arbejdslivet og arbejdspladsen. Faglig Festival har 3 spor; faglige kurser, den politiske samtale – og en kulturel overbygning. De 2 sidste spor er åbne for alle og vi inviterer til bred deltagelse!

Kurser

Der er 4 spor bl.a. Fremtidens Arbejdsmarked og Fremtidens fagbevægelse. Der er deltagerbetaling og endnu få pladser.

Den politiske samtale

Hver eftermiddag fra ved 15tiden præsenterer vi en række talks, debatter, oplæg - og interviews. Du kan møde en lang række forbund, virksomheder, folketingspolitikere, meningsdannere og eksperter til gode dybe snakke om, hvor vi er på vej hen, med demokratiet, med deltagelse, med fællesskaber og fx om, hvordan fremtidens arbejdsmarked ser ud og om velfærdssamfundet herfra, hvor vi står.

Du kan løbende følge med på Konventum.dk i forhold til de konkrete programpunkter.

Vi håber på deltagelse fra lokale foreninger og organisationer, lokale uddannelsesinstitutioner og folkeskoler - og alle andre der er interesserede og nysgerrige. Alle er velkomne og deltagelse er gratis.

Kunsten og kulturen

Faglig Festival er også musik og fx billedkunst. Der vil dagligt være rundvisninger i skolens unikke kunstsamling, der faktisk er den største private kunstsamling i Danmark. Og stort set alle dage byder på en overflod af både sang og musik. Bl.a. synger Poul Nyrup, Mogens Jensen, Karina Villumsen, Pelle Voigt og Søren Pind for på fællessangen. Mens Savage Rose, Anja Aakjær, Loveshop, Karl William, Sar Grabow, Arne Würgler o.a. sørger for toner af alle salgs, som også tæller en lang række aktiviteter målrettet børn.

De 50 år

Konventum åbnede tilbage i 1969, som Fællesskabets Skole, LO Skolen – og har over årene lagt hus og hjerterum til et enormt antal tillidsrepræsentantuddannelser, internationale besøg, virksomhedskonferencer, bestyrelsesmøder, lederkurser, kunstbesøg af H. M. Dronningen, rockkoncerter, 1. maj fejringer, Grundlovsdag, ungdomslejre, fester og fine middage. Konventum er et rummeligt konferencecenter.

Med Faglig Festival udvider vi vores revir - og prøver nye grænser af!

Faglig Festival udvikler sig dag for dag – og stadig flere arrangører og arrangementer kommer til. Man kan holde sig orienteret på de sociale medier og på vores hjemmeside www.konventum.dk.

Yderligere information hos produktionsleder Jette Lykke; jette@konventum.dk, 2333 5559
 

Tags: Konventum

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere