Event

FBSA NYTÅRSKUR 2020

Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA)

byggerietssamfundsansvar.dk/

  • info@byggerietssamfundsansvar.dk
  • 7020 1271
  • BLOX, Indgang C, 3. sal, Bryghuspladsen 8, 1473 København K
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 23.01.2020
Start tidspunkt: 14:00-17:00
Sted: Bygningskulturens Hus Borgergade 111 1300 København K
Tilmeld  

Kom til Nytårskur i Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar den 23. januar, hvor vi sætter fokus på temaet: "Mangfoldighed - en driver til vækst og bæredygtighed?"

Flere undersøgelser viser, at mangfoldighed styrker forretningen og bliver et vigtigt forretningsparameter i 2020'erne, som i høj grad understøtter verdensmålene. Men hvordan kan vi konkret tænke indsatsen bedre ind i byggeriet, som fx kun har 9% kvinder ansat? Vi gør status på ligestilling og mangfoldighed i byggeriet og drøfter både værdiskabelsen i forretningen og koblingen til FN's verdensmål - herunder særligt mål 5, 8 og 11.

Få inspiration til, hvordan din virksomhed kan øge mangfoldigheden, og bud på, hvordan indsatsen kan styrke produktiviteten, innovationen og tiltrække den fornødne arbejdskraft. På dagen vil der bl.a. være oplæg fra de tre stærke finalister til FBSA's Jubilæumspris for samfundsansvar, som giver gode råd til, hvordan du kan styrke mangfoldigheden i byggeriet.

Nytårskuren finder sted d. 23. januar kl. 14.00-17.00 i Bygningskulturens Hus på Borgergade 111.

Foreløbigt program:

14.00  Velkomst ved Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA) v. formand Palle Adamsen, Direktør i Lejerbo

14.30  Oplæg fra de tre finalister til FBSA’s Jubilæumspris for samfundsansvar: 

  • Boss Ladies v. Direktør Nina Groes: Boss Ladies arbejder på at gøre ligestilling til en god forretning i samarbejde med en række relevante aktører i byggeriet. I en branche med kun 9% kvinder, samt generel mangel på faglært arbejdskraft, er der stort potentiale for at skabe den nødvendige kulturforandring. 
     
  • Himmerland Boligforening v. Direktør Ole Nielsen: Boligforeningen står bag Aalborg-modellen, et  storstilet renoveringsprojekt for 1,4 mia. kr., som har haft en integreret bydel som målsætning. Der har især været fokus på integration af erhverv og et sundshedshus i et alment beboelsesområde.
     
  • Enemærke & Petersen v. Forretningsudvikler Anders Sørensen,  - Vinderen af Jubilæumsprisen på baggrund af virksomhedens store engagement i at finde job- og praktikmuligheder for udsatte unge på deres byggeprojekter, hvilket bl.a. har resulteret i mindre hærværk og bedre samarbejdsprocesser med beboerne. 

15.30  Paneldebat: Vi inviterer en række politikere til at kommentere på finalisternes oplæg - og herefter åbner vi op for en debat med salen om, hvordan vi styrker mangfoldigheden i byggeriet.

16.30  Afrunding, bobler og netværk


Arrangementet er åbent for alle, men medlemmer prioriteres i tilfælde af fuldt hus.

Læs mere om arrangementet her

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere