Event

FBSA PÅ BUILDING GREEN: DEN TREDJE BUNDLINJE I FNS VERDENSMÅL ER DEN SOCIALE!

Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar (FBSA)

byggerietssamfundsansvar.dk/

  • info@byggerietssamfundsansvar.dk
  • 7020 1271
  • BLOX, Indgang C, 3. sal, Bryghuspladsen 8, 1473 København K
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 28.10.2020
Start tidspunkt: 11:00-12:30
Sted: Adresse følger, 8000 Aarhus
Tilmeld  

Kom med Foreningen for Byggeriets Samfundsansvar på Building Green. Vi er nemlig gået sammen med Helles & Docherty om et event, der skal sætte spot på den sociale side af miljømæssig bæredygtighed. Vi glæder os til at se jer! Du kan læse meget mere om eventet herunder:

Byggeriets vej til bæredygtighed i både bygge- og driftsfase kræver en integration af den menneskelige bundlinje i projektets DNA fra start. Men meget ofte går bruger-/borgerperspektivet tabt, når projektet kører og budgetter og tidsplaner skal overholdes. Det fører ofte til forsinkende og fordyrende konflikter samt et resultat, som ikke understøtter brugernes trivsel og langsigtet bæredygtige adfærd. Hvis vi vil sikre byggeriets vej til økonomisk og grøn bæredygtighed i både bygge- og driftsfasen, kræver det, at vi inviterer brugere, borgere og andre interessenter med fra start, og tager deres input alvorligt. Denne erkendelse er langsomt ved at brede sig hos byggeriets parter.
Vi har inviteret 4 centrale spillere i dansk byggeri til en snak om, hvordan vi styrker den sociale bundlinje – og hvad vi vinder ved at gøre det.

Deltagere i paneldebatten:

Peder Johansen, direktør kunder, marked og forretningsudvikling, Enemærke og Petersen
Jens Kramer Mikkelsen, Director of Urban Development, NREP
Christine Brochdorff, kommunaldirektør, Egedal Kommune
Palle Adamsen, administrerende direktør, Lejerbo

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere