Event

FN’S VERDENSMÅL INDEFRA

Bureau Veritas

www.bureauveritas.dk

  • info@dk.bureauveritas.com
  • 77 31 10 00
  • Oldenborggade 25-31, 7000 Fredericia
Se profil  
Type: Seminar
Start dato: 03.01.2019
Start tidspunkt: 13.00
Sted: Messe C, Vestre Ringvej 101, 7000 Fredericia
Tilmeld  

Mogens Lykketoft bringer dig helt tæt på FN's 17 verdensmål på Bureau Veritas Kick Off Seminar 2019

Kom på forkant med de seneste nyheder inden for kvalitet, miljø, arbejdsmiljø og sikkerhed, når vi kickstarter det nye år på Bureau Veritas Kick Off Seminar 2019 den 3. januar.

Dagen byder på en lang række spændende oplæg. Du kan blandt andet høre Falcks erfaringer med implementering af de nye ISO-standarder i 32 lande, eller få historien bag Ateas nye beredskab mod korruption og bestikkelse. Samtidig får vi besøg af Pieszak, der deler deres rejse med de første bæredygtige jeans i Danmark, og REKS, der fortæller om deres arbejde med kemisk arbejdsmiljø. Mød også Nel Hydrogen Fueling og hør deres syn på, hvorfor netop hydrogen er fremtidens energikilde.

Til sidst byder vi velkommen til Mogens Lykketoft og en fortælling om FN's verdensmål i en verden, hvor bæredygtighed og social ansvarlighed er i fokus hos mange virksomheder.

Læs mere om arrangementet her.

Vedhæftede filer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere