FN

Klima, miljø og energi

COP26 er udskudt – men klimaforskningen fortsætter

Coronakrisen er udfordrende for FN’s bæredygtighedsforhandlinger, og klimatopmødet COP26 er udskudt. Men der er ingen grund til at bekymre sig om FN’s klimavidenskabelige arbejde, der på trods af forsinkelser gennemføres.

Klima, miljø og energi

Vismænd advarer mod konkrete klimamål, mens FN vil hæve globale ambitioner

I stedet for at skrive målet om 70 procent CO2-reduktion i 2030 ind i klimaloven bør regeringen tænke mere langsigtet og fokusere på at være klimaneutral i 2050. Det kan nemlig være billigere, mener de økonomiske vismænd. Ny FN-rapport peger samtidig på, at verdens kollektive ambitioner skal stige, hvis klimamålene skal nås.

Klima, miljø og energi

Danmark snyder sit klimaregnskab grønnere

Danmark afbrænder træ i bæredygtighedens navn. Det har nu fået en række forskere på barrikaderne. De mener, Danmark snyder sit CO2-aftryk mere grønt end det reelt er.

Samfund

Rapport: På tide at Danmark løfter bæredygtighedsindsatsen

Danmark halter bagud på en lang række områder, når det gælder opfyldelsen af FN’s Verdensmål, mener Globalt Fokus og 92-gruppen, der derfor kommer med en stribe anbefalinger til, hvordan vi som nation kan løse de store udfordringer, vi har på området.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere