Event

FN's 17 Verdensmål

Københavns Universitet

copenhagensummeruniversity.ku.dk/

  • csu@adm.ku.dk
  • 35333423
  • Nørregade 10 1165 København K
Se profil  
Type: Efteruddannelse
Start dato: 16.08.2021
Start tidspunkt: 08:30
Sted: Det Juridiske Fakultet, Njalsgade 76, 2300 København S
Tilmeld  

Hvad betyder FN’s Verdensmål for danske organisationer og virksomheder? Hvordan kan man strategisk omfavne målsætningerne og samtidig skabe fremdrift og forretning via integreret ledelse og dermed sikre sin fremtidige vækst?

FN's 17 Verdensmål - strategiske muligheder og praktisk implementering

Der er en voksende forståelse for, at bæredygtig udvikling er en forudsætning for virksomheders fortsatte vækst og samfundets udvikling. Der tales ikke længere kun om ’license to operate’, men ’license to grow’. Derfor kan organisationer og virksomheder ikke komme udenom at forholde sig til bæredygtighedsagendaen.

I 2015 vedtog FN’s medlemslande 17 verdensmål, Sustainable Development Goals, også kaldet SDGs. Disse adskiller sig fra tidligere udviklingsmålsætninger ved, at de ikke alene retter sig mod forhold i udviklingslande, men også om forhold for alle verdens beboere. I særdeleshed, hvordan det globale samfund forvalter de begrænsede ressourcer, vi har til rådighed. En anden væsentlig forskel er, at der lægges op til, at den private sektor skal spille en større rolle i at nå verdensmålene. Hvordan skal den enkelte virksomhed forholde sig til verdensmålene?

Kurset køres af professor Katherine Richardson og professor emeritus Steen Hildebrandt samt en række prominente gæsteforelæsere fra offentlige organisationer og det private erhvervsliv.

Læs mere her: Kursusbeskrivelse

Vedhæftede filer

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere