Event

Fondskonferencen 2021

PwC Danmark

www.pwc.dk

  • 3945 3945
  • Strandvejen 44, 2900 Hellerup
Se profil  
Type: Konference
Start dato: 03.06.2021
Start tidspunkt: 15:00
Sted: Strandvejen 44, 2900 Hellerup
Tilmeld  

Er fondene gearet til den bæredygtige fremtid?

Vær med, når vi stiller skarpt på fondenes rolle i realiseringen af mål for bæredygtighed, og hvilken afgørende rolle fondene spiller i kontrol og fremdrift i danske virksomheders udvikling inden for bæredygtige investeringer og donationer.

Glæd dig til at høre Mads Lebech, direktør for A.P. Møller Fonden, dele indsigt og refleksioner omkring bæredygtighed i forhold til uddelinger, herunder om Zero Carbon Shipping.

Oplev også Claus Gregersen, CEO for Chr. Augustinus Fabrikker A/S (ejet af Augustinus Fonden), holde et spændende indlæg, om hvordan bæredygtighed spiller ind i overvejelserne, når de foretager investeringer i nye såvel som eksisterende virksomheder.

Du kan også se frem til at høre Birgitte Nauntofte, Executive Advisor og tidl. CEO for Novo Nordisk Fonden, og Jens Nielsen, CEO for BioInnovation Institute (BII), give indblik i etableringen af BII som en uafhængig erhvervsdrivende fond, der har til formål at sikre en målrettet og langsigtet indsats for at hjælpe forskning og nye ideer på vej.

Dagen rundes af med en paneldebat, hvor Anne Marie Skov, bestyrelsesforkvinde for Tuborgfondet, Maria Flores Andersen direktør for Station, verdens første studenterledede innovationshus, deler deres erfaringer med at sætte fondsmidler i spil for at fremme social innovation og bæredygtig omstilling. Paneldebatten faciliteres af Susanne Stormer, partner og leder af PwC's Sustainability team.

På dagen får du også en update af PwC's eksperter på aktuelle emner og nye politiske tiltag, så du er godt klædt på til dit fondsarbejde.

Vi glæder os til at byde dig velkommen!

Målgruppe
Konferencen er primært målrettet bestyrelsen og direktionen i større erhvervsdrivende fonde. I tilfælde af overtegning forbeholder vi os retten til at tildele pladserne efter målgruppen. 

Konferencen bliver også livestreamet - Tilmeld dig her

Tags: PwC Danmark

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere