Event

Forandringskommunikation

Danmarks Medie- og Journalisthøjskole

www.dmjx.dk

  • +45 89 440 440
  • Emdrupvej 72 2400 Kbh. NV
Se profil  
Type: Kursus
Start dato: 30.11.2022
Start tidspunkt: 10.00
Sted: Emdrupvej 72, 2400 København, Danmark
Tilmeld  

God kommunikation fra ledelsen er guld værd under organisationsforandringer i forhold til de involverede og implementeringen.

Dette kursus i ledelse og kommunikation gør dig bedre til at rådgive og kommunikere hensigtsmæssigt, når der sker omstruktureringer på arbejdspladsen.

Organisationsforandring kræver god kommunikation
Der sker rigtig mange forandringer overalt på arbejdspladserne i disse år, og der er brug for gennemtænkt, indsigtsfuld og relevant intern kommunikation.

Den betyder meget for de mennesker, der er involveret; for deres oplevelse og engagement i forandringsprocessen. Men kommunikationen er også afgørende for, hvor smidig implementeringen forløber.

Kursus med fokus på kommunikation og ledelse
På dette kursus i ledelse og kommunikation får du indsigt i de ledelsesmæssige, strategiske og organisationspsykologiske aspekter i forandringsprocesser.

Du får også både viden og konkrete værktøjer til at gribe kommunikationen hensigtsmæssigt an under omstruktureringer på arbejdspladsen.

På dette kursus lærer du, at:

  • anskue en organisationsforandring tværfagligt, og dermed blive god til at rådgive og kommunikere hensigtsmæssigt internt i forandringsprocesser. 
  • forstå de tre faglige perspektiver, der kan bruges under en organisationsforandring: Det psykologiske, det strategiske og det kommunikative. 
  • arbejde med og forstå din egen forandringsproces.

Kurset er for dig
Kurset er særligt udviklet til dig, der arbejder som kommunikations- og HR-medarbejder, eller som sekretariatsleder og ledere for områder under forandring, og som vil rustes til at mestre den interne kommunikation så godt som muligt.

Sådan foregår undervisningen
Undervisningen veksler mellem teoretiske oplæg og gruppearbejde. Undervejs gennemgås cases fra aktuelle organisationer i forandring.

Det indgår i prisen
Frokost er inkluderet i prisen, ligesom der vil blive serveret kaffe, kage og frugt i pauserne både formiddag og eftermiddag.

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere