Event

Forandringsledelse - Gentænk vaner og rutiner

CBS Executive Fonden

cbs-executive.dk

  • info@cbs-executive.dk
  • +45 38 15 60 00
  • Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Se profil  
Type:
Start dato: 01.11.2021
Start tidspunkt: 09:00
Sted: Porcelænshaven 22, 2000 Frederiksberg
Tilmeld  

Lær at arbejde med eksisterende vaner og rutiner i forandringsprocessen.

Ny inspiration og værktøjer for forandringsledelse

Ofte bliver problemer med mislykkede forandringer til et spørgsmål om manglende viden eller svingende motivation blandt ledere og medarbejderne.

Store dele af den adfærd, vi vil forandre, er dog ikke styret af bevidste intentioner eller brændende passioner, men af de ubevidste individuelle vaner og fælles rutiner, vi har opbygget over tid.

Vores individuelle vaner styrer vores daglige adfærd og dermed måden, vi møder forandringer på – ikke bare som privatpersoner, men også som medarbejdere og ledere.

Gennem konkrete cases og eksempler vil kurset give dig ideer til, hvordan du kan forankre fremtidige forandringer ved at bearbejde eksisterende vaner. Du vil som forandringsleder få ny inspiration og nye værktøjer til at arbejde strategisk med individuelle vaner og organisatoriske rutiner.

Kurset blev i 2020 evalueret til 4,8 på en skala op til 5.

Indhold i forløbet

Du lærer, hvordan du kan arbejde med de eksisterende vaner og rutiner for at fremme forandringer. Forandring handler ikke altid om at gøre noget nyt, men om at gøre de ting, vi allerede gør, på en anden og mere værdifuld måde. Fremfor at forstå vaner og rutiner som barrierer for forandring, vil du få indsigt i, hvordan du kan bruge dem som redskaber til forandringer.

Igennem undervisningscases bliver du skarp på, hvordan du kan analysere in egen organisations rutiner, så du kan identificere, hvor du skal sætte ind, hvis du skal skabe mere værdi for kunder eller borgere.

Vi sætter fokus på, hvordan du som leder skal være opmærksom på forskellige type af rutiner og de uofficielle organisatoriske praksisser og normer, som medarbejderne etablerer i  løsningen af arbejdsopgaverne. Der er ingen planer eller processer, der er bedre end den praksis, der opstår, når opgaverne bliver udført.

Du får inspiration til, hvordan du kan tage designprocessen af rutiner væk fra skrivebordet og ud i praksis.

Det får du

Efter deltagelse på kurset har du:

  • Teoretisk viden til at kunne analysere forandringer om individuelle vaner og kollektive rutiner
  • Inspiration og metoder til, hvordan du kan arbejde med vaner og rutiner som redskaber i forandringsprojekter
  • Træning i at vurdere, hvilke vaner og rutiner som skaber værdi for dit forandringsprojekt
  • Øget forståelse for din ledelsesrolle i forhold til at ændre individuelle vaner og organisatoriske rutiner

  CSR.dk anvender cookies, som vi bruger til at huske dine indstillinger og statistik m.m. Når du fortsætter med at bruge websitet accepterer vores nye cookie- og persondatapolitik. Læs mere